PuistoBlues
  • Esa Pulliainen & Mr. Breathless

LAUANTAI 1.7.2017, BLUESPIKNIK, VANHANKYLÄNNIEMI
AGENTS & VESA HAAJA FEAT. ESA KULONIEMI & MR. BREATHLESS (FIN)

Legendaarinen Agents saapuu Vanhankylänniemeen ainutkertaiselle keikalle. Agents & Vesa Haaja feat. Esa Kuloniemi & Mr. Breathless esiintyy Järvenpään Vanhankylänniemen pääkonsertissa 1.7.2017, liput ennakkoon alk 65,00 €, alle 13-vuotiaat ilmaiseksi maksavan aikuisen kanssa. 

Osta lippu
Pääkonsertin aikataulu


Agents on aloittanut uransa jo vuonna 1979 ja bändin solisteina ovat vuosien varrella toimineet mm. Rauli Badding Somerjoki, Topi Sorsakoski, Jorma Kääriäinen sekä nykyinen solisti Vesa Haaja. Bändi on urallaan pokannut useita kulta- ja platinalevyjä ja Esa Pulliainen on palkittu mm. valtion säveltaidepalkinnolla.

Agentsia ei tulla tällä samalla kokoonpanolla ja setillä näkemään missään muualla Suomessa. Roots-musiikin tuntijaksi tiedetyltä Pulliaiselta voidaan odottaa korkeaa laatua biisien ja sovitusten suhteen myös blues-genressä.

Luvassa on yksi Suomen menestyneimmistä bändeistä, juhlavuottaan viettävä Puistoblues sekä ainutlaatuinen keikkasetti, jossa Agentsia vahvistavat Mr. Breathless sekä itse bluesministeri Esa Kuloniemi. Koskaan aiemmin ei Agentsia ole nähty Puistobluesissa.

Puistobluesblogi
Agentsin kotisivut