PuistoBlues
  • Little Steven

LAUANTAI 1.7.2017, BLUESPIKNIK, VANHANKYLÄNNIEMI
LITTLE STEVEN & THE DISCIPLES OF SOUL (USA)

Kitaristilegenda Little Steven & The Disciples of Soul esiintyy Järvenpään Vanhankylänniemen pääkonsertissa 1.7.2017, liput ennakkoon alk. 65,00 €, alle 13-vuotiaat ilmaiseksi maksavan aikuisen kanssa. 

Osta lippu
Pääkonsertin aikataulu


Little Steven (s. 1950, a.k.a Miami Steve), oikealta nimeltään Steven van Zandt nousi kuuluisuuteen 1970-luvulla Bruce Springsteenin E Street Bandin soolokitaristina ja "Pomon" sävellyskumppanina. E Street Bandin lisäksi van Zandt on maailmanlaajuisesti tullut tunnetuksi sooloartistina, tuottajana, lauluntekijänä, ihmisoikeusaktivistina, kirjailijana, radio-DJ:nä ja viime aikoina myös näyttelijänä. Little Steven on näytellyt mm. tv-sarjoissa Sopranos ja Lilyhammer. Miestä voidaan hyvällä syyllä kutsua legendaksi.

Lue lisää tuoreesta puistobluesblogista: Little Steven - Legenda (osa 1)Little Steven - Legenda (osa 2) ja Little Steven - Legenda (osa 3).

Little Steven on esiintynyt Springsteenin kanssa näyttämöistä suurimmalla, Super Bowlin väliaikashowssa, vuonna 2009 ja Miami Steve on aateloitu myös Rock´n Roll Hall of Fameen. Mies on oman uransa lisäksi tehnyt biisejä mm. Jackson Brownelle, Pearl Jamille, Jimmy Cliffille, Southside Johnnylle, Darlene Lovelle, Nancy Sinatralle ja Brian Setzerille. 

Little Steven tunnetaan pettämättömästä tyylitajustaan. Harva tuntee amerikkalaisen populaarimusiikin yhtä syvällisesti kuin hän, josta syystä mies on urallaan tuottanut kymmeniä levyjä. Stevenin arvostuksesta kertoo myös se, että mies on vuodesta 2007 alkaen johtanut Rock Band -pelin biisivalinnoista vastaavaa komiteaa.

Ensimmäistä kertaa sitten 1980-luvun kiertueelle lähtevä Disciples of Soul on 14-henkinen superkokoonpano, joka koostuu peruskokoonpanon lisäksi torvisektiosta ja taustalaulajista.

"Rock n' roll as a genre is different from pop and hip hop: it is about bands, and that for me suggests brotherhood, family, friendship and community."  -Steven van Zandt

http://undergroundgarage.com/
http://puistobluesblog.blogspot.fi