PuistoBlues
  • Micke Björklöf & Blue Strip
  • Micke Björklöf & Blue Strip

LAUANTAI 1.7.2017, BLUESPIKNIK, VANHANKYLÄNNIEMI
MICKE BJÖRKLÖF & BLUE STRIP (FIN)

Suomi-bluesin kansainvälisesti tunnetuin bändi Micke Björklöf & Blue Strip esiintyy Järvenpään Vanhankylänniemen pääkonsertissa 1.7.2017, liput ennakkoon alk 65,00 €, alle 13-vuotiaat ilmaiseksi maksavan aikuisen kanssa. 

Osta lippu
Pääkonsertin aikataulu


Micke Björklöf & Blues Strip on kotoisin Pohjanmaalta, mutta Micken ja bändin buutsit ovat tallanneet tiukasti pitkin ja poikin maailmaa. Bändi on viimeisen kymmenen vuoden aikana tehnyt vahvasti kansainvälistä uraa. Esimerkiksi bändin viimeisin levy "Ain´t Bad Yet" äänitettiin Walesissa ja sen tuottajana toimi moninkertainen Grammy-voittaja John Porter. Samaisena vuonna 2015 bändi valittiin myös vuoden yhtyeeksi Finnish Blues Associationin palkintogaalassa. 

Micke Björklöf perusti bändin vuonna 1991 basisti Seppo Nuolikosken kanssa. Uransa aikana bändi on lämmitellyt mm. B.B. Kingiä, Fabulous Thunderbirdsiä, Solomon Burkea, Robert Plantia ja Little Featia. Puistobluesin päälavalla bändi on nähty viimeksi vuonna 2004.

Bändi on edelleen pitänyt yllä hengästyttävän kovaa keikkatahtia. Tällä hetkellä Micke ja kumppanit ovat Suomen kansainvälisesti tunnetuin bluesbändi. Rautainen keikkakunto ja rakkaus lajiin tuo nyt bändin esiintymään Suomen suurimmassa bluesjuhlassa juhlavuoden pääkonsertissa.


Puistobluesblogi
www.mickebjorklof.com/en/