PuistoBlues
  • SF Blues

LAUANTAI 1.7.2017, BLUESPIKNIK, VANHANKYLÄNNIEMI
SF BLUES (FIN)

SF Blues juhlii 15-vuotisjuhliaan ja esiintyy Järvenpään Vanhankylänniemen pääkonsertissa 1.7.2017, liput ennakkoon alk 65,00 €, alle 13-vuotiaat ilmaiseksi maksavan aikuisen kanssa. 

Osta lippu
Pääkonsertin aikataulu


SF Bluesia voidaan hyvällä syyllä sanoa suomi-bluesin superyhtyeeksi, onhan siinä vuosien varrella soittaneet sellaiset suuruudet kuten Eero Raittinen, Jukka Tolonen, Jukka Gustavson, Erja Lyytinen ja Mikko Kuustonen. 

Bändin ytimenä ovat kuitenkin kitaristilaulaja, "Kangasalan Clapton", Heikki Silvennoinen, Tuusulan oma poika Pepe Ahlqvist sekä Dave Lindholm, jotka olivat perustamassa SF Bluesia vuonna 2002. Kolme keulahahmoa ovat kaikki tunnettuja myös sooloartisteina, mutta yhteisenä nimittäjänä kaikilla on rakkaus bluesmusaa kohtaan. Ahlqvist esitteli rouheaa bluessoundiaan Vanhankylänniemessä myös viime kesänä, mutta nyt nähtävän kokoonpanon soitosta on viimeksi nautittu nurtsipaikoilla vuonna 2005. 

SF Blues tunnetaan huikeiden vierailijoiden lisäksi myös siitä, että keikoilla kuullaan huikeita jamipohjaisia versioista blues- ja rock-klassikoista, joten odotettavissa on juhlavuoden arvoinen show.


Puistobluesblogi