PuistoBlues
  • Puistoblues 2014, pääkonsertista kaupungille
    @ Olli Mikkonen

  • @ Olli Mikkonen

AUTTAA JA PALVELEE
BluesInfo

BluesInfo auttaa ja palvelee kaikessa festivaaliin liittyvissä asioissa. Mikäli et löydä näiltä sivuilta vastauksia kysymyksiisi, ota yhteyttä sähköpostitse: info@puistoblues.fi.

Bluestoimisto (kartalla) sijaitsee Järvenpäässä osoitteessa Sibeliuksenväylä 45. Toimistolta voit ostaa Puistoblues-lippuja ja -oheistuotteita, kysellä mieltä askarruttavia asioita ja tiedustella festivaalin kuulumisia. Toimistolta löytyy maksupääte ja maksuvälineinä käyvät pankkikortti, Visa, MasterCard, Visa Electron sekä Maestro.

Bluestoimiston aukioloajat 2017 
26.5.-2.6. klo 13 - 18
5.6.-27.6. klo 10 - 13 ja 14 - 18
3.-5.7. klo 13 - 18

Bluesviikon keskiviikkona 28.6. toimiston palvelut siirtyvät Blueskadun infopisteeseen Järvenpään toriaukiolle Keski-Uusimaa-lavan viereen. Infopiste on avoinna Bluesviikolla ke-pe klo 10-21. Pääkonsertin info päälavan vieressä palvelee lauantaina 1.7.2017 klo 10.30-21.00. Festivaalin jälkeen toimisto on avoinna 3 – 5.7. klo 13-18

Toimiston aukioloaikoina sekä festivaalin aikana tavoitat meidät numerosta 09-2711 305. Muina aikoina ota yhteyttä sähköpostitse info@puistoblues.fi.

Myyntipaikkojen varaustiedustelut osoitteesta myyntipaikat@puistoblues.fi.
Myyntipaikkojen hinnastot ja infot löydät täältä.

Blueskatu palvelee yleisöä 28.-30.6.2017 klo 10-22
Blueskatu

Kävelykatu Janne Järvenpään ydinkeskustassa muuttuu festivaaliviikon ajaksi Blueskaduksi. Suomen parhaiden ilmaiskonserttien lisäksi kadulla kohtaavat diggarit, tikkarit, kanankoivet ja kebabit, vaatteet sekä asusteet. Jaossa elämyksiä ja asennetta koko rahalla. Kolmipäiväisen blueskadun kokonaiskävijämäärä on viime vuosina pyörinyt lähes sadassa tuhannessa festarivieraassa. Kadulla järjestetään lisäksi Kakarablues, jossa on tekemistä perheen pienemmille bluestytöille ja -pojille.

Ensiapu

Blueskadun järjestyksenvalvojilla on ensiapuvalmiudet. Pääkonsertissa on ensiapuyksikkö. Jos tarvitset apua, ota yhteys infopisteeseen tai järjestyshenkilöön. Muistathan varautua Suomen kesään niin hyönteiskartoitteella kuin aurinkorasvallakin!

Festarituotteet

Puistobluesin 2017 festarituotteita myydään Bluestoimistolla toukokuusta alkaen ja festivaalin aikana Blueskadun ja Vanhankylänniemen Infopisteissä.

Klubiliput

Klubiliput tulevat myyntiin alkukesästä. Klubilippuja myydään ennakkoon Bluestoimistolla ti 27.6. saakka. Tämän jälkeen klubilippuja voi ostaa Blueskadun infosta. Sisäänpääsyn yhteydessä peritään eteispalvelumaksu.

Lauantain 1.7. klubilippuja voi ostaa myös pääkonsertin infosta.

Kulkuyhteydet Järvenpäähän

Järvenpää sijaitsee pääradan varressa, 37 kilometriä Helsingistä pohjoiseen ja 44 kilometriä Riihimäeltä etelään. Keskiviikosta perjantaihin festivaaliyleisöä viihdyttävä Blueskatu sijaitsee aivan Järvenpään keskustassa. Rautatieasemalta Blueskadulle pääsee muutamalla askeleella. Festivaalivieraita kehoitetaankin valitsemaan ensisijaiseksi matkavälineekseen junan tai linja-auton. Parkkipaikkoja on kesäisessä Järvenpäässä yleisömäärään nähden niukasti, joten kannattaa suosia julkisia kulkuvälineitä.

Kulkuyhteydet pääkonserttiin Vanhankylänniemeen

Järvenpään rautatieasemalta järjestetään pääkonserttipäivänä 1.7. jatkuva bussiyhteys Vanhankylänniemeen. Bussit kiertävät koko päivän pääkonserttialueen läheisyyteen ja takaisin. Kyydit alkavat jo aamulla ja jatkuvat niin kauan kuin väkeä riittää. Kyydin hinta on 2,5€/hlö/suunta. Pääkonserttiin pääsee kätevästi myös polkupyörällä tai kävellen.

Lastentapahtuma Kakarablues

Puistobluesin lastentapahtumalla on pitkät perinteet - perheen pienimmät otettiin huomioon jo vuonna 1981. Tänä päivänä lastentapahtuma on kiinteä osa niin kadun kuin pääkonsertin ohjelmaa.

Kakarablues Blueskadulla

Blueskadun Kakara-aukiolla järjestetään keskiviikosta perjantaihin maksuttomia esityksiä sekä puuhapajoja, kuten kasvomaalausta, piirtämistä ja kankaanpainantaa.

Kakarablues pääkonsertissa

Pääkonsertin lastentapahtuma-alueelta löytyvät mm. lasten wc:t sekä vesipiste alueen vieressä. Lisäksi alueella on lastenhoitovaunu, jossa voi kätevästi käydä imettämässä, vaihtamassa vaipan jne. Pääkonsertissa lapsille on tarjolla musiikkia sekä erilaisia puuhapajoja, kuten perinteinen kitarapaja!

Lapset saavat pääkonsertissa Lost In Blues -tarran, jonka voi kiinnittää lapsen vaatteeseen. Tarraan kirjoitetaan huoltajan yhteystiedot siltä varalta että lapsi eksyy. Alueella kuulutetaan katoamisesta mahdollisimman pian. Alle 13-vuotiaat pääsevät pääkonserttiin maksutta huoltajan seurassa.

Löytötavarat

Festivaaliviikon aikana keskiviikosta 28.6. lauantaihin 1.7. tiedustelut Infopisteistä. Festivaalin jälkeen tiistaista 4.7. alkaen yli 20 euron arvoisten löytötavaroiden tiedustelut Järvenpään poliisilaitokselta, puh. 071 87 30141. Muita löytötavaroita voi tiedustella tämän jälkeen sähköpostilla info@puistoblues.fi

Maksuvälineet

Puistobluesin Infoissa ja festivaaliravintoloissa käy maksuvälineinä käteinen, pankkikortti, Visa, Master Card, Visa Electron sekä Maestro. Kannattaa silti varautua myös käteisellä korttiliikenteen ruuhkautumisen varalta.

Pankkiautomaatit

Järvenpään keskustassa on useita pankkiautomaatteja, Vanhankylänniemessä ei ainuttakaan.

Pääkonsertin autoparkki

Pääkonsertin festivaalialueella Vanhankylänniemessä on myös valvottu ja maksullinen autoparkki festivaalivieraille. Parkin hinta on 30 euroa. Maksu peritään käteisellä saapuessasi parkkiin. Vanhankylänniemessä on opasteet festivaalivieraiden parkkipaikalle. Invatunnuksella varustetut autot saavat pysäköidä ilmaiseksi autoparkissa.

Pääkonsertin liput

Ennakkoliput myynnissä täällä.

Alle 13-vuotiaat pääsevät maksutta pääkonserttiin huoltajan seurassa.
Liikuntaesteisen lipunhaltijan kanssa kulkeva avustaja pääsee alueelle maksutta.

Puistoblues tukee kehitysvammaisten henkilöiden osallistumista kulttuuritapahtumiin olemalla mukana Ystävänkortti-toiminnassa. Lipun ostanut kehitysvammainen voi Ystävänkorttia näyttämällä tuoda ystävän maksutta pääkonserttiin. Lue lisää: www.ystavankortti.fi

Ennakkolippuja lippukaupoista myyvät lippu.fi ja tiketti.fi. Tämän lisäksi ennakkolippuja myydään Järvenpäässä Bluestoimistolla toukokuun alusta lähtien. Festivaalin aikaan pääkonserttilippuja saa ostaa myös Blueskadun infopisteestä.

Pääkonsertin pyöräparkki

Valvottu säilytys polkupyörille, mopoille ja moottoripyörille sijaitsee lähellä pääkonsertin sisäänkäyntiä. Seuraa opasteita ja käänny noin 50 metriä ennen pääporttia vasemmalle Tammirantaan, vaalean puutalon pihaan.