PuistoBlues
 • Little Steven
 • 2017
  Puistoblues 40v.
 • Devon Allman Band
 • North Mississippi Allstars
  @ David Oppenheimer
 • Esa Pulliainen & Mr. Breathless
  @ Katri Karvinen
 • SF Blues Pepe Ahlqvist
 • Micke Björklöf & Blue Strip

JUHLAVUODEN LIPUT OVAT NYT MYYNNISSÄ
LITTLE STEVEN BLUESPIKNIKIN PÄÄESIINTYJÄKSI!

Maailman tunnetuimpiin rock-kitaristeihin lukeutuva Little Steven saapuu 40-vuotisjuhlavuoden Bluespikinikin päätähdeksi The Disciples of Soul -yhtyeensä kera.


Bruce Springsteenin E Street Bandin perustajajäsen, multitalentti, Little Steven on kitaristi, laulaja, lauluntekijä, tuottaja, ihmisoikeusaktivisti, kirjailija ja näyttelijä. Mies kuuluu harvinaiseen seuraan, sillä hän on esiintyntyt legendaarisessa Super Bowlin puoliaikashowssa (vuonna 2009) ja hänet on aateloitu jäseneksi Rock´n Roll Hall of Fameen. Vuonna 2016 Little Steven (Steven van Zandt) kokosi uudestaan 1980-luvun superbändinsä Disciples of Soul, joka saapuu torvisektiolla ja taustalaulajilla vahvistettuna Puistobluesin pääkonsertin pääesiintyjäksi.

– Little Steven on täydellinen pääesiintyjä juhlistamaan 40-vuotista taivaltamme, toteaa Puistobluesin festivaalijohtaja Miikka Porkka. – Päälavallamme on nähty musiikin legendoja Carlos Santanasta John Fogertyyn, B.B. Kingistä Gary Mooreen ja Status Quosta Taj Mahaliin. Nyt on viimein aika saada vieraaksi myös suomalaisten suuresti arvostama Little Steven. Olemme erittäin tyytyväisiä tämän vuoden pääkonsertin ohjelmistoon ja Little Steven on huippuluokan artisti, joka kruunaa juhlavuoden kattauksen, Porkka jatkaa.

Lue lisää Little Stevenin urasta tuoreesta Puistobluesblogista!


JUHLAVUODEN BLUESPIKNIK 1. HEINÄKUUTA

Puistoblues järjestetään tuttuun tapaan juhannuksen jälkeisellä viikolla. Keskiviikkona 28. kesäkuuta alkava festivaali huipentuu 1. heinäkuuta Vanhankylänniemessä järjestettävään pääkonserttiin. Little Stevenin lisäksi päälavalle Atlantin takaa saapuu legendaarisen muusikkosuvun vesa Devon Allman yhtyeineen sekä rouhean deltabluesin sanansaattaja North Mississippi Allstars.

Pääkonsertin kotimaisina tähtinä nähdään SF Blues, Micke Björklöf & The Blue Strip ja Esa Pulliaisen johtama Agents ainutkertaisella erikoiskokoonpanolla! Pääkonserttiin on alle 13-vuotiaille ilmainen pääsy maksavan aikuisen mukana.

Puistobluesin perusolemukseen kuuluu musiikin diggailu viltillä Vanhiksen rantanurtsilla ja ehdottomasti herkkujen kera. Erona entisiin päiviin, ruumiin antimista huolehtii lukemattomien vilttien nurmipohjainen anniskelualue, kolme ravintolaa ja kymmenet festivaalikeittiöt.


PUISTOBLUES ON MYÖS PERHEFESTARI

Lapsille on koko festivaalin ajaksi järjestetty esityksiä, näytöksiä, puuhaa ja liikkumista. Myös pääkonserttiin lapset toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi. Alle 13-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. Pääkonsertissa lapsille on oma puuha-alue ja Kakarabluesin pääesiintyjät kuuluvat Suomen arvostetuimpiin.

Tulevat tapahtumat
 • 26.3. LEVYMESSUT JA HIFI-KIRPPIS

  Blues-Jazz Diggareiden levymessut järjestetään jälleen maaliskuun lopulla Järvenpää-talolla. Äänitallenteiden lisäksi tapahtuman yhteydessä on hifilaitteiden kirpputori. Tule tekemään löytöjä.

  Lue lisää >

 
Ajankohtaista