PuistoBlues

Huippumajoitusta huippuhuoneistossa bluesviikonloppuna!
VILLA BLUES -MAJOITUSPAKETIT ALK. 145 €

Puistoblues ja Huippuhuoneistot tarjoavat yhteistyössä ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia bluesviikonlopusta ystävien kanssa ylellisessä järvenrantahuoneistossa.

Pakettiin sisältyy Puistobluesin 40-vuotisjuhlan pääkonsertin pääsylippu ja kahden vuorokauden (pe-su) majoitus hulppeassa Tuusulanjärven rannalla sijaitsevassa huoneistossa. 

HUIPPUHUONEISTOT – VIIHTYISÄÄ MAJOITUSTA RYHMILLE TUUSULANJÄRVEN RANNALLA

Huippuhuoneistot vuokraa tasokkaita ja hyvin varusteltuja huoneistoja 8-11 hengen ryhmien majoittumiseen. Meillä ryhmänne viettää aikaa omassa rauhassa, grillailee, chillailee, saunoo ja kylpee poreammeessa omassa tahdissaan. Ruoat voi valmistaa täysin varustellussa keittiössä oman maun mukaan tai tilata valmiita herkkuja paikan päälle yhteistyökumppaneiltamme.

Upea järvimaisema ympäröi huoneistoja, jotka sijaitsevat puolen tunnin päässä Helsingistä ja vain 15 min päässä lentokentältä. 

VILLA BLUES VAIHTOEHDOT 30.6. – 2.7.2017

Villa Karppi + pääsylippu – 165 €/hlö, kun majoittujia on 8. 
Villa Kuha + pääsylippu – 145 €/hlö, kun majoittujia on 10.
Villa Lohi + pääsylippu – 145 €/hlö, kun majoittujia on 10.

Huom! Hinta per henkilö muuttuu, jos majoittujia on vähemmän. Tilavuokra per huoneisto on 800 €/2 vrk riippumatta yöpyjien määrästä ja se sisältää petivaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen. Minimi vuokra-aika on 2 vrk, kysy tarjousta halutessasi pidemmästä ajasta. 

Kuljetus Huippuhuoneistojen läheiseltä bussipysäkiltä Vanhankylänniemeen veloitetaan bussissa. Arvioitu lähtöaika ja tarkempi kuljetuksen hinta ilmoitetaan myöhemmin. 

VARAUKSET

myynti@huippuhuoneistot.fi tai 040-523 3337. Maksettua varausta ei voi perua, varaus maksettava viimeistään 31.5.2017.

Huippuhuoneistot
Kalamestarintie 6 A
04300 Tuusula
www.huippuhuoneistot.fi

BRIEFLY IN ENGLISH:

VILLA BLUES -package includes luxurious accomodation in a villa for a group of 8-10 persons and a ticket to the 40th anniversary Puistoblues main concert in Vanhankylänniemi. Villas are located by beautiful lake Tuusulanjärvi and are just 15 minutes drive away from Helsinki-Vantaa airport.

Prices: 800 € / villa / weekend (fri-sun, capacity 8-10 persons)

Reservations and inquirys: 
myynti@huippuhuoneistot.fi
www.huippuhuoneistot.fi