PuistoBlues
 • Little Steven
 • Devon Allman Band
 • North Mississippi Allstars
 • Bluespiknik 2017
 • Agents feat. Mr. Breathless & Esa Kuloniemi
 • Micke Björklöff & Blue Strip
 • SF Blues

JUHLAVUODEN LIPUT OVAT NYT MYYNNISSÄ
LITTLE STEVEN BLUESPIKNIKIN PÄÄESIINTYJÄKSI!

Maailman tunnetuimpiin rock-kitaristeihin lukeutuva Little Steven saapuu 40-vuotisjuhlavuoden Bluespikinikin päätähdeksi The Disciples of Soul -yhtyeensä kera.


Bruce Springsteenin E Street Bandin perustajajäsen, multitalentti, Little Steven on kitaristi, laulaja, lauluntekijä, tuottaja, ihmisoikeusaktivisti, kirjailija ja näyttelijä. Mies kuuluu harvinaiseen seuraan, sillä hän on esiintyntyt legendaarisessa Super Bowlin puoliaikashowssa (vuonna 2009) ja hänet on aateloitu jäseneksi Rock´n Roll Hall of Fameen. Vuonna 2016 Little Steven (Steven van Zandt) kokosi uudestaan 1980-luvun superbändinsä Disciples of Soul, joka saapuu torvisektiolla ja taustalaulajilla vahvistettuna Puistobluesin pääkonsertin pääesiintyjäksi.

– Little Steven on täydellinen pääesiintyjä juhlistamaan 40-vuotista taivaltamme, toteaa Puistobluesin festivaalijohtaja Miikka Porkka. – Päälavallamme on nähty musiikin legendoja Carlos Santanasta John Fogertyyn, B.B. Kingistä Gary Mooreen ja Status Quosta Taj Mahaliin. Nyt on viimein aika saada vieraaksi myös suomalaisten suuresti arvostama Little Steven. Olemme erittäin tyytyväisiä tämän vuoden pääkonsertin ohjelmistoon ja Little Steven on huippuluokan artisti, joka kruunaa juhlavuoden kattauksen, Porkka jatkaa.

Lue lisää Little Stevenin urasta tuoreesta Puistobluesblogista!


JUHLAVUODEN BLUESPIKNIK 1. HEINÄKUUTA

Puistoblues järjestetään tuttuun tapaan juhannuksen jälkeisellä viikolla. Keskiviikkona 28. kesäkuuta alkava festivaali huipentuu 1. heinäkuuta Vanhankylänniemessä järjestettävään pääkonserttiin. Little Stevenin lisäksi päälavalle Atlantin takaa saapuu legendaarisen muusikkosuvun vesa Devon Allman yhtyeineen sekä rouhean boogie bluesin ja southern rockin äänitorvi North Mississippi Allstars Memphisin kupeesta.

Pääkonsertin kotimaisina tähtinä nähdään SF Blues, Micke Björklöf & The Blue Strip ja Esa Pulliaisen johtama Agents ainutkertaisella erikoiskokoonpanolla Vesa Haajan kera! Pääkonserttiin on alle 13-vuotiaille ilmainen pääsy maksavan aikuisen mukana.

Puistobluesin perusolemukseen kuuluu musiikin diggailu viltillä Vanhiksen rantanurtsilla ja ehdottomasti herkkujen kera. Omien piknik-korien lisäksi ruumiin antimista huolehtii lukemattomien vilttien nurmipohjainen anniskelualue, kolme ravintolaa ja kymmenet festivaalikeittiöt.BLUESKATU 28.-30.6.2017

Kävelykatu Janne Järvenpään ydinkeskustassa muuttuu festivaaliviikon ajaksi Blueskaduksi. Suomen parhaiden ilmaiskonserttien lisäksi kadulla kohtaavat diggarit, tikkarit, kanankoivet ja kebabit, vaatteet sekä asusteet. Jaossa elämyksiä ja asennetta koko rahalla. Kadulla järjestetään lisäksi Kakarablues, jossa on tekemistä perheen pienemmille bluestytöille ja -pojille. Blueskadun ohjelmisto julkaistaan toukokuussa.


PUISTOBLUES-KLUBIT 29.6-2.7.2017

Perinteiset klubi-illat starttaavat torstaina European Blues Challenge -kilpailun Suomen edustajan valinnalla. Karsintojen voittaja edustaa Suomea ensi vuonna Norjan Hellissä järjestettävissä kansainvälisissä bluesmittelöissä, joista voit lukea lisää täältä.

Perjantain ja lauantain klubien lisäksi sunnuntaina järjestetään legendaariset Sillibluesit. Klubien ohjelmisto julkaistaan myöhemmin keväällä.PUISTOBLUES ON PERHEFESTARI

Lapsille on koko festivaalin ajaksi järjestetty esityksiä, näytöksiä, puuhaa ja liikkumista. Myös pääkonserttiin lapset toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi. Alle 13-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. Pääkonsertissa lapsille on oma puuha-alue ja Kakarabluesin pääesiintyjät kuuluvat Suomen arvostetuimpiin.

Tulevat tapahtumat
 • JUHLAVUODEN PREPARTY G LIVELABISSA 19.5.

  Nelikymppinen Puistoblues leyhäyttää Helsinkiin juurevan tuulahduksen Vanhankylänniemen rytmisestä historiasta. G Livelabissä järjestettävän klubi-illan ohjelmasta vastaa Dr. Helander & Third Ward feat. Little Willie. Ohjelmisto myötäilee kevyesti Puistobluesin historiaa.

  Lue lisää >

 
Ajankohtaista
 • VILLA BLUES -MAJOITUSPAKETIT ALK. 145 €

  Puistoblues ja Huippuhuoneistot tarjoavat yhteistyössä ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia bluesviikonlopusta ystävien kanssa ylellisessä järvenrantahuoneistossa.

  Lue lisää >

 • 25.2.2017

  NORTH MISSISSIPPI ALLSTARS PÄÄKONSERTTIIN

  North Mississippi Allstars on Dickinsonin veljesten projekti, joka kumartaa syvään Delta bluesin parhaille perinteille.

  Lue lisää >

 • 13.2.2017

  KOVAT KOTIMAISET KESÄN BLUESJUHLAAN!

  SF Blues ja Micke Björklöf & Blue Strip juhlavuoden pääkonsertin kotimaisiksi tähdiksi! Puistobluesin 40-vuotisjuhlan pääkonsertin esiintyjälistaan on lisätty kaksi kovaa kotimaista bluesbändiä. Sekä SF Bluesin että Micke Björklöf Blue Stripin paluuta Vanhankylänniemeen on kyselty jo pitkään ja nyt diggareiden toiveet käyvät toteen.

  Lue lisää >

 • 31.1.2017

  KITARAVIRTUOOSI DEVON ALLMAN PÄÄKONSERTTIIN

  Kovien kitaristien esiinmarssi Vanhankylänniemessä jatkuu tänäkin vuonna kun lavalle nousee yksi uuden polven hienoimmista kitaristeista.

  Lue lisää >

 • 25.1.2017

  AGENTS PÄÄKONSERTTIIN ERIKOISKOKOONPANOLLA

  Roots-musiikin ystäville on tiedossa todellista erityisherkkua, kun Esa Pulliainen johtaa legendaarisen Agents-yhtyeensä Vesa Haajan kanssa Puistobluesin päälavalle. Juhlavuoden pääkonsertissa agentssoundia värittävät mm. bluesministeri Esa Kuloniemi ja Mr. Breathless.

  Lue lisää >