PuistoBlues
  • John Hiatt @ Jim McGuire
  • John Hiatt @ Michael Wilson

John Hiatt & The Goners featuring Sonny Landreth

Bluespiknik - Puistoblues pääkonsertti
30.06.2018 Vanhankylänniemi, Järvenpää

...

John Hiattin Suomen-vierailu on osa hänen 30-vuotisjuhlakiertuettaan. Hiattin monipuolinen musiikki ylittää useita musiikingenrejä. Muiden muassa Rosanna Cashille ja Bob Dylanille biisejä kirjoittaneen Hiattin monipuolisessa musiikissa on vaikutteita rockista, countrysta, folkista ja bluesista. Parhaiten hänen musiikillisia ansioitaan valaisee se, että muun muassa Aaron Neville, B.B. King, Bob Dylan, Bonnie Raitt, Buddy Guy, Chaka Khan, Delbert McClinton, Emmylou Harris, Eric Clapton, Iggy Pop, Jeff Healey, Joan Baez, Joe Bonamassa, Joe Cocker, Linda Ronstadt, Nick Lowe, Paula Abdul, Rosanne Cash, Ry Cooder ja Willie Nelson ovat ottaneet hänen laulujaan omiin ohjelmistoihinsa.

Hiatt on tunnettu karheasta äänestään ja sydämeenkäyvästä blueslaulustaan. Little Village -kokoonpanossakin mainetta kasvattanut Hiatt tulee Puistobluesiin yhdessä slide-velho Sonny Landrethin ja The Goners -yhtyeensä kanssa.

Sekä Hiatt että Landreth ovat tuttuja vieraita Puistoblues-kävijöille – Landreth esiintyi oman bändinsä kanssa 2016 Vanhankylänniemessä ja John Hiattin edellinen vierailu ajoittui Puistobluesin 15-vuotisjuhlakonserttiin Little Villagen riveissä vuonna 1992!

John Hiatt laulu ja kitara 
Ken Blevins rummut 
Sonny Landreth kitara 
David Ranson basso 

http://www.johnhiatt.com/

...