PuistoBlues
  • Gustavelund, kärrynpyörä
  • Gustavelund, Kombi
  • Gustavelund, Standard Queen
  • Gustavelund, Tuusulanjärvi
  • Gustavelund, Standard Twin
  • Gustavelund, Standard

PÄÄKONSERTTILIPPU JA HOTELLIYÖPYMINEN ERIKOISHINTAAN Puistoblues luksuspaketti

Puistoblues ja Gustavelund tarjoavat diggareille luksuspaketin, johon sisältyy pääkonsertin festivaalilippu, majoitus, aamiainen, aamusauna rantasaunassa ja virkistävä aamu-uinti Tuusulanjärvessä.

GUSTAVELUND – HOTELLI TUUSULANJÄRVEN RANNASSA

Gustavelund on Tuusulanjärven rannassa sijaitseva kokous- ja kongressihotelli, joka tarjoaa herkullista ruokaa, paljon tilaa erilaisille tapahtumille ja monipuolisia palveluita ryyditettynä suomalaisella taiteella, arkkitehtuurilla ja designilla.

Luonnonkauniilla paikalla sijaitseva hotelli on vain puolen tunnin matkan päässä Helsingistä ja 15 minuutin matkan päässä lentokentältä.

HUONEVAIHTOEHDOT

Standard 2 HH, huoneen hinta 230 €, 115 € per henkilö
Standard 1 HH, huoneen hinta 145 €
Superior 2 HH huoneen hinta 260 €, 130 € per henkilö

Kaikki hinnat sisältävät aamiaisen ja mahdollisuuden aamusaunan sekä  saunan yhteydessä olevan porealtaan käyttöön. Pääsylippu sisältyy hintoihin.

Kuljetus Gustavelundista Vanhankylänniemeen veloitetaan bussissa. Arvioitu lähtöaika Gustavelundista pääkonserttiin vahvistetaan myöhemmin.

VARAUKSET

Varaukset suoraan Gustavelundiin. Lippu-majoituspaketit laskutetaan toukokuun lopussa. Liput toimitetaan postissa kotiin. Varauksen yhteydessä on hyvä antaa sähköpostiosoite, jotta voimme tarvittaessa lähettää lisätietoja. Varaa nyt oma pakettisi: reception@gustavelund.fi tai 09 273751. Maksettua varausta ei voi perua.


HOTELLI GUSTAVELUND

Kirkkotie 36, 04310 Tuusula kts. sijainti kartalla
Puhelin 09 273 751
Fax 09 273 7550
reception@gustavelund.fi

www.gustavelund.fi
www.facebook.com/Gustavelund