PuistoBlues
  • Puistoblues 2019 pääkonsertti
  • Larkin Poe
  • Laurence Jones @ www.bluesnbrewsrotary.org
  • Joey Landreth
  • Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana @ Ville Juurikkala
  • Wentus Blues Band

Pääkonsertti

Puistobluesin pääkonsertti järjestetään tuttuun tapaan Järvenpäässä Vanhankylänniemen nurmella. Bluesviikon huipennusta voi seurata omalta viltillä fiilistellen tai jammailla tiensä innokkaimpien kanssa eturiviin. Piknik-koreihin kannattaa pakata kanasalaatin, patongin ja muiden herkkujen lisäksi alkoholittomat virvoitusjuomat sekä tyhjä termospullo, jonka alueella voi edullisesti täyttää kahvilla tai teevedellä.

Pääkonsertissa vilttikansaa palvelee suuri ikärajaton anniskelualue aivan esiintymislavan tuntumassa. Tältä alueelta ostetut viinit, oluet, kahvit ja muut virvokkeet voi nauttia rauhassa omalla viltillä. Toinen anniskelualue rannan tuntumassa on ikärajaltaan K-18 ja tarjoaa hyvät näkymät lavalle terassin istumapaikoilta. Erilaiset ruoka- ja käsityöläiskojut palvelevat yleisöä helposti löydettävissä pisteissä.

Alkoholijuomien, isojen päivänvarjojen, telttojen, teräaseiden ja avattujen virvoitusjuomien tuominen alueelle ei ole mahdollista. Tämä tarkoittaa käytännössä myös itse täytettyjä termospulloja. Voit tuoda mukanasi piknik-eväät sekä aterimet, joita tarvitset eväitäsi varten. Näiden lisäksi voit tuoda konserttialueelle myös avaamattomia virvoitusjuomia. Avotulenteko sekä kertakäyttö- ja muiden grillien tuonti alueelle on kielletty.

Laukut ja kassit tarkistetaan portilla ja tarkistus pyritään järjestämään mahdollisimman sujuvasti. Siitä huolimatta varauduthan pieneen jonotusaikaan. Portin läheisyydessä on narikka, johon voi jättää maksutta tavaroita, joita et voi viedä mukanasi pääkonserttialueelle. Portit tapahtumaan aukeavat klo 10.30 ja ensimmäinen artisti aloittaa klo 12.00. Koirien tuonti alueelle on kielletty.