PuistoBlues

Yhteistyössä

  


EFFE -laatumerkintä 2019-2020 Puistobluesille

Puistobluesille on myönnetty EFFE -laatumerkintä 2019-2020. Puistobluesilla on kunnia olla mukana Euroopan laadukkaiden ja tärkeiden festivaalein joukossa.

EFFE Label on Euroopan laatumerkki merkittäville taidefestivaaleille, jotka osoittavat heidän sitoutumistaan taiteen, yhteisön osallistumisen ja kansainvälisen avoimuuden alalla. 

715 festivaalia eri puolilla Eurooppaa sai EFFE Label 2017-2018. Tämä laatumerkinnän myöntää kansainväliset asiantuntijat. Laatumerkinnän saaneet festivaalit tulevat täyttää vähintään seitsemän kymmenestä laatustandardista. Tutustu standardeihin tästä. 

Rocla Solutions

Rocla Solutions Oy myy ja huoltaa trukit Suomessa. Päätoimipaikkamme sijaitsee Vantaalla (Hakkilassa).

Rocla Solutions Oy:n laajaan trukkivalikoimaan kuuluvat sähköisten Rocla- ja Cat® -trukkien lisäksi polttomoottorikäyttöiset Cat® –vastapainotrukit.
Lisäksi yhtiö tarjoaa kattavaa trukkialan palvelua, kaluston huolto- ja ylläpitopalvelua, trukkivuokrausta sekä trukkitarkastus-, koulutus- ja tietopalveluita.

Roclan innovatiiviset trukit, palvelut ja ratkaisut tehostavat asiakkaiden sisälogistiikan toimintoja ja vähentävät logistiikan kustannuksia.

Rocla on osa kansainvälistä Mitsubishi Logisnext –yhtiötä. Yhtiön Euroopan trukkiliiketoiminnan tuotekehitys – Rocla Design Center,
ja sähköisten varasto- ja vastapainotrukkien sekä automaattitrukkien tuotanto ovat Järvenpäässä. Tuotannossa valmistetaan Rocla, Mitsubishi ja Cat® trukkeja.

Autosalpa Oy

Olemme kulkeneet asiakkaidemme kanssa samaa matkaa jo 60 vuoden ajan. Matka jatkuu edelleen, mutta tärkein ajatus säilyy: Sinä ja autosi. Hyppää kyytiin ja tutustu mahtaviin juhlavuoden tarjouksiin!
autosalpa.fi

Honkarakenne

Honkarakenne Oyj valmistaa Honka®-tuotemerkillään laadukkaita, ekologisia ja terveellisiä omakoti- ja vapaa-ajan asuntoja sekä julkisia rakennuksia suomalaisesta massiivipuusta. Vuonna 1958 perustettu yritys on toimittanut yli 85 000 rakennusta 50 maahan. Talopaketit valmistetaan yhtiön omalla tehtaalla Karstulassa, Suomessa. Vuonna 2017 Honkarakenne-konsernin liikevaihto oli 43,4 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli 41 %.

www.honka.fi