PuistoBlues
  • PuistoBlues 2018 @ Mia Järvisalo
  • PuistoBlues 2018 @ Atte Leskinen
  • PuistoBlues 2018 @ Mia Järvisalo
  • PuistoBlues 2018 @ Mia Järvisalo
  • PuistoBlues 2018 @ Mia Järvisalo

European Blues Challenge - Suomen karsintakilpailu

Torstaina bluesklubilla Eikan Olutpubissa valitaan Suomen edustaja European Blues Challenge -kilpailuun. Karsinnan voittanut bändi osallistuu Portugalin Azoreilla 2019 keväällä järjestettäviin Euroopan ”bluesmestaruuskilpailuihin”, jossa kilpailevat edustajat European Blues Unionin jäsenmaista.


West Coast Blues

Länsirannikon bändi on pyrkinyt saamaan paikan Suomen blues-kartalta rehellisellä ja laadukkaalla tekemisellä. Aikuisen ikään ehtineiden alan äijien kokoama yhtye on julkaissut vuosien varrella jo kolme omakustannelevyä.. West Coast Blues pyrkii myös keikoilla tarjoamaan niin akustista bluesia kuin r` n `b- ja soul-pitoisempaa menoa.

Bändin soundiin tuo oman lisänsä Judo Jalavan sielukas laulu, joka tunnustetaan jo Turun ulkopuolellakin. Kitaristi Antti Karineva ja basisti Mauri Wahlsten tunnetaan aiemmin mm. Pasi & Mysiinistä. Rumpali Olli Mäkelä on vaikuttanut niin tamperelaisissa kokoonpanoissa kuin nykyään Turussakin. 

Keikkaohjelmisto koostuu pääosin tarkoin valitusta lainamateriaalista - versioiduksi tulee mm. Ray Charlesin ja Joe Louis Walkerin materiaalia. 

Judo Jalava - laulu, koskettimet
Antti Karineva - kitarat 
Esa Salminen - basso 
Olli Mäkelä - rummut


Liput nyt saatavilla!