PuistoBlues

Gov´t Mule rokkasi yleisön sydämiin

Järvenpään 32. Puistobluesin pääkonsertti tarjosi musiikkinautintoa 7500 bluesin ystävälle

Puistobluesin pääkonsertti huipentui lauantai-iltana bluesrocklegenda Gov't Mulen loistavaan keikkaan. Pitkän keikan vetänyt Mule täytti bluesyleisön odotukset jammaamalla onnistuneen bluespäivän arvoiseensa finaaliin.

Mulea ennen blueskansaa liikutti soulahtavaa bluesia tarjoillut James Hunter, yleisön aktiivisella lavakarismallaan hurmannut Ellis Hooks sekä festivaalitunnelmaa nostanut kotimainen Hoedown. Kaikki artistit olivat kovassa vireessä ja yleisö eli aktiivisesti mukana jokaisella keikalla.

Puistoblues oli jälleen menestys. Noin 7500 bluesdiggaria nautti Vanhankylänniemen pääkonsertista hieman tihkuisessa säässä. Apea ilma pienensi konserttipäivän lipunmyyntiä, mutta Vanhankylänniemeen saapunutta yleisöä pilvisyys ei haitannut. Tunnelma piknikillä oli mahtava alusta loppuun.

Festivaalijohtaja Jouni Hyytiäinen oli tyytyväinen mies pääkonsertin päätyttyä

- Tämän vuoden Puistoblues oli menestys. Upea sää piti blueskadun ja iltaklubit täynnä koko viikon ajan. Pääkonsertissa oli hyvä tunnelma pilvisyydestä huolimatta ja artistit olivat todella kovassa vedossa. Yleisö viihtyi ja sen takia tätä tehdään!

- Tapahtuman jälkeiset viikot vedetään hieman henkeä ja kuunnellaan hyvin tarkalla korvalla palautetta kaikilta tapahtumassa mukana olleilta. Artisteilta, yhteistyökumppaneilta ja etenkin yleisöltä kerättävä palaute on meille kullanarvoista kun alamme rakentaa ensi vuoden tapahtumaa.

Puistobluesia vietetään ensi vuonna 30.6.-4.7.2010

Puistoblues 5.7.2009