PuistoBlues

Bluesviikolla rokataan klubeilla ja kaduilla

The Balls, Reino & The Rhinos, Marzi Nyman Trio, Melrose…. Puistoblues tunnelmoi ja soi Järvenpään parhailla klubeilla sekä keskustan blueskadulla ennen lauantain pääkonserttia keskiviikosta 24.6. alkaen.

Bluesviikon aikana iltaklubit ja Vartti-lava Sibelius-aukiolla tarjoilevat laadukasta livemusaa monipuoliseen makuun. Bluesklubien tähtiä ovat mm. Reino & The Rhinos, The Balls, Marzi Nyman Trio, Miss Saana & The Missionaries, Lenni-Kalle Taipale & SVY ja Melrose. Klubeina toimivat perinteisesti ravintolat HeVen, Zapata ja Swengi. Klubeilla tunnelmoidaan keskiviikosta lauantaihin iltaisin noin klo 22.00 alkaen. Sunnuntaina juhlat jatkuvat vielä Silliblueseilla Swengissä, jossa lauteille nousee toinen toistaan kovempia bändejä läpi päivän ja illan.

Uudistettu Blueskatu tuo bändit lähemmäs yleisöä

Keskiviikosta perjantaihin soiva blueskatu Järvenpään keskustassa on uudistunut merkittävästi tälle vuodelle. Kadun ohjelma on tiivistetty blueskadun päädyn Sibelius-aukiolle ja yleisöllä on mahdollisuus nähdä ja kuulla kaikki olennainen tapahtuma suurella Vartti-lavalla.

Uudistuksen myötä myös blueskadun artisteihin on panostettu vahvasti. Mukana on loistavia bändejä lapsille kakarabluus-henkeen (esim. Jytäjyrsijät ja Moottörin Jyrinää) sekä perinteistä rytmimusaa vähän vanhemmille.


Lisää infoa bändeistä löydät esiintyjät-osiosta.

Puistoblues 15.6.2009