PuistoBlues

Puistoblues valittiin vuoden bluesfestariksi

Puistoblues on valittu Blues-Finland.comin yleisöäänestyksessä parhaaksi Suomessa pidetyksi bluesfestivaaliksi vuonna 2008. Voitto tuli selvällä erolla muihin ehdokkaisiin yli neljänkymmenen erikokoisen tapahtuman joukosta.

Diggarit kiittävät ja kumartavat syvään kaikkia äänestäneitä ja kaikkia Puistoblueskävijöitä - hehän tapahtumasta tekevät Puistobluesin!


Uutinen kilpailusta ja Puistoblues-pomo Jouni Hyytiäisen kommentit ovat luettavissa Blues-Finland.comin sivuilta. Hyvät fiilikset äänestystuloksesta ja Puistobluesista 2008 ovat nyt tuoreina mielessä, mutta ensi vuoden blueseja rakennetaan jo kovaa vauhtia. Menneen kesän onnistunut ohjelmisto ja kävijöiden kiitokset kannustavat meitä diggareita tekemään vähintään samanveroisen musiikkijuhlan ensi kesäkuussa 24.-28.6. Demonauhat ovat kovassa kuuntelussa ja neuvottelut ison maailman bluestähtien kanssa ovat käynnissä. Tuloksia odotellessa Puistoblues toivottaa kaikille ystävilleen sinistä syksyä. Muistakaa välillä käydä kurkkaamassa näillä sivuilla uutisia lähestyvästä Puistobluesista 2009. Nähdään pian!

Puistoblues 8.1.2009