PuistoBlues

ZZ Top Puistobluesin pääkonserttiin

Järvenpään Puistoblues on kiinnittänyt bluesrockin superbändi ZZ Topin pääesiintyjäkseen. Musiikkimaailman kuuluisimmat parrat nähdään Järvenpään Vanhankylänniemessä lauantaina 3.7.2010.

Pääkonsertin ensimmäinen kiinnitys on Texasin sähköisen bluesin pioneeribändi ZZ Top. Rock-bändien tähtiluokkaan 80-luvun megahiteillään (mm. Gimme All Your Lovin´ ja Sharp Dressed Man) noussut ZZ Top on nauttinut asiantuntevan bluesyleisön arvostusta jo 70-luvun klassikkoalbumeista lähtien.

ZZ Topin juuret ovat partaa myöten sähkökitaravetoisen bluesrockin maaperässä. Yhtyeen 19 albumia on myyty maailmanlaajuisesti yli 50 miljoonaa kappaletta ja bändi on arvostetun Rock and Roll Hall of Famen jäsen. ZZ Top esiintyy edelleen alkuperäiskokoonpanossaan Billy Gibbons, Dusty Hill ja Frank Beard.

Puistobluesin festivaalijohtaja Jouni Hyytiäinen tietää ZZ Topin olevan toivottu kiinnitys:

- ZZ Topin uran alkukauden levyt ovat esikuvia jokaiselle myöhemmin pinnalle nousseelle bluesrockbändille. Heillä on aidosti oma tunnistettava soundi. ZZ Top on aina kiinnostanut myös suurta yleisöä, joten Vanhankylänniemeen on luvassa hieno tunnelma ja paljon yleisöä. Viime vuonna saimme kunnian tuoda etelärokin kärkibändi Gov´t Mulen Suomeen, nyt on vuorossa Texasin ykkösnimi, Jouni Hyytiäinen sanoo.

Suomen kovin bluesfestivaali täyttää järvenpään kadut ja klubit 30.6. - 4.7.2010.

Puistobluesin festivaaliviikon koko ohjelma julkaistaan kevään aikana. Luvassa on kovien pääkonserttikiinnitysten lisäksi monipuolisia klubiesiintymisiä, yleisölle ilmaisia blueskatukonsertteja sekä viihdyttäviä lastentapahtumia.

Ennakkolipunmyynti alkaa Menolipussa ja Lippupalvelussa 1.3. Pääkonserttiliput ennakkoon 62 euroa ja portilta 69 euroa mikäli lippuja on jäljellä. Ennakkolippujen hintaan lisätään mahdollinen lippukaupan palvelumaksu. Alle 13-vuotiaat lapset pääsevät konserttiin ilmaiseksi vanhempiensa seurassa.

Puistobluesin uudet verkkosivut palvelevat entistä monipuolisemmin

Uudistetut verkkosivut osoitteessa www.puistoblues.fi pitävät juurimusadiggarit ajan tasalla tulevista tapahtumista ja tarjoavat kattavan tietopaketin esiintyjistä ja festarista. Bluesblogi taustoittaa musamaailman kuulumisia ja skaboissa voi voittaa palkintoja.

Puistoblues 23.2.2010