PuistoBlues

Klubiohjelma päivänvaloon

Puistoblues tunnelmoi ja rokkaa kesä-heinäkuun vaihteessa Järvenpään parhailla klubeilla ennen ZZ Topin tähdittämää lauantain pääkonserttia. Keskiviikkona 30.6. avattavat neljä bluesklubia tarjoavat bluesviikon aikana laadukasta livemusaa bluesin ja rockin kaikilta laidoilta.

Klubien tähtiä ovat mm. Suomen hardrock-pioneeri Zero Nine, Pohjoismaiden kovimpiin bluestähtiin kuuluva tanskalainen Thorbjørn Risager, blueskuningatar Erja Lyytinen sekä underground-rockin tiennäyttäjä Flaming Sideburns ja parikymmentä muuta tasokasta bluesnimeä. Klubeina toimivat perinteisesti ravintolat HeVen, Zapata ja Swengi. Uutena klubina mukaan tulee Vanhankylänniemessä sijaitseva Stålhanen kartano, jossa vietetään viikon aikana mm. fiftarirockin teemailtaa.

Puistobluesin nettisivuilta löytyy kattavat esittelyt jokaisesta festarilla esiintyvästä artistista.

Herkkupajaa rakentava Primula mukaan Puistobluesiin
Puistoblues ja Järvenpäähän muuttava perinteikäs perheyritys Primula ovat sopineet markkinointiyhteistyön aloittamisesta kesän tapahtumassa. Primulan toimitusjohtaja Juha Valkamo odottaa innolla alkavaa bluesyhteistyötä:

- Uusi hiilipihi tuotanto- ja logistiikkakeskuksemme Primulan Herkkupaja valmistuu vuoden loppuun mennessä Wärtsilän kaupunginosaan. Haluamme olla uuden kotikaupunkimme sykkeessä mukana ja Puistobluesin luontoa kunnioittava hyvän fiiliksen tapahtuma sopii arvoihimme hienosti, Valkamo sanoo.

Primula näkyy tämän vuoden blueseissa Blueskadulla, pääkonsertissa ja verkossa. Puistobluesin muita kumppaneita ovat VR, Radio Helsinki, Autosalpa ja F-Musiikki. Puistobluesin pääyhteistyökumppani on Sanoma Kaupunkilehdet.

Lehdistön akkreditointi on alkanut
Akkreditointi pääkonserttiin on alkanut. Toimittajia pyydetään täyttämään akkreditointilomake Puistobluesin verkkosivuilla Press-osiossa viimeistään 7.6.2010 mennessä.

Puistoblues 12.5.2010