PuistoBlues

Hyvää syksyä, arvon diggarit!

Upea Puistoblues-vuosi jatkuu. Nyt fiilistellään Micken, Leftyn ja Chefin uutta levyä, odotellaan malttamattomina pikkujouluja ja tietysti juonitaan esiintyjiä ensi kesän Puistobluesiin.

Mennyt kesä oli Puistobluesille ennätyskova. Ensi kertaa yli kolmekymmenvuotisessa historiassa pääkonsertti loppuunmyytiin jo ennakkoon - kiitos erityisesti ZZ Topille ja uskollisille faneille! Hieno fiilis ja 15 000 lipun ostanutta diggaria varmistivat, että Puistobluesin ensi vuotta rakennetaan hyvistä asemista - faksi laulaa toimistolla kuin Nordenskiöldinkadulla Penan aikoina.

Micke & Lefty feat. Chef Trion levyjulkkarit 1.10. Järvenpäässä
Micke Björklöfin, Lefty Leppäsen ja Chef Kivimäen uusi levy Up The Wall on ilmestynyt kauppojen hyllyille. Bändi viihdyttää yleisöä Järvenpään Blackpoolissa lokakuun ensimmäisenä perjantaina. Tätä keikkaa ja levyä ei kannata missata. Sisään viidellä eurolla, takki narikkaan kahdella.

Tonttumyssyt vinoon 27.11. Blackpoolissa
Diggareiden ja Puistobluesin pikkujoulut tanssitaan marraskuun lopussa blueskadun maisemissa Blackpoolissa. Lisätietoja line-upista ja detaljeista lähempänä, mutta päivä kannattaa jo ruksata kalenterista. Hyviä asioita luvassa.

Diggariksi? Siis ihan virallisestikin.
Puistobluesia järjestävä Järvenpään Blues-Jazz Diggarit ry:n jäseneksi voi liittyä kaikki asiaan uskovat juurimusan ystävät. JBJD ry:n jäsenet ovat osa diggariperhettä ja mukana rakentamassa Suomen suurinta bluestapahtumaa. JBJD:n julkaisema Blazz-lehti kolahtaa muutaman kerran vuodessa jokaisen diggarin postilaatikkoon. Jos omaat asennetta, liity samantien!

Puistoblues 28.9.2010