PuistoBlues

Puistoblues tukee Järvenpään nuoria muusikoita

Puistobluesia järjestävä Järvenpään Blues-Jazz Diggarit ry. käyttää osan voitollisen festarivuoden tuotoista paikallisen musiikki- ja bänditoiminnan tukemiseen. Ensisijaisesti Järvenpään nuorille musiikinharrastajille ja bändeille suunnattuun kampanjaan on varattu 5.000 euroa. Kampanjan myötä JBJD ry toteuttaa yhtä sen perustehtävää, paikallisen rytmimusiikin ja bänditoiminnan edistämistä.

Tuki myönnetään avointen hakemusten perusteella ensisijaisesti soitinhankintoihin, bänditiloihin ja muihin suoriin harrastus- tai bänditoiminnan kuluihin. Tukea voi hakea kuka tahansa Järvenpäässä toimiva henkilö itselleen tai edustamalleen bändille tai yhteisölle.

Hakemuksista tulee käydä ilmi hakijataho, haetun tuen suuruus ja tarkka kuvaus siitä mihin tarkoitukseen tukea haetaan sekä luonnollisesti mahdollisimman hyvät perustelut tuen myöntämiselle. Tukea myönnetään useaan eri kohteeseen, ja pienemmät tukisummat tulevat helpommin hyväksytyksi kuin suuret. JBJD ry:n hallitus arvioi määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset ja päättää tukien myöntämisestä tammikuussa 2011.

Soitin- ja välinehankinnoissa kampanjaan osallistuu Puistobluesin yhteistyökumppani F-Musiikki, jonka uudistuneen Vantaanportin myymälän valikoimista soitinhankinnat tehdään yhteistyöhinnoin. Näin tehtävällä 5.000€ panostuksella saadaan mahdollisimman paljon välineitä ja tarvikkeita.

Avoimet hakemukset jätettävä vuodenvaihteeseen mennessä

Hakemukset osoitetaan JBJD ry:n hallitukselle 31.12. mennessä sähköpostitse osoitteeseen info@puistoblues.fi tai postitse JBJD - Järvenpään Blues-Jazz Diggarit ry., PL 143, 04401 Järvenpää.

Tukikampanjan lisäksi JBJD ry. myöntää pienempiä stipendejä diggarihengessä ansioituneille Järvenpään lukion ja yläasteiden oppilaille lukuvuoden päätyttyä.

Lisätietoja: Jussi Viskari, p. 040 584 6425, jussi.viskari@gmail.com

Puistoblues 30.11.2010