PuistoBlues

Syksyn klubi-illat tarjoavat tanakkaa bluesia ja syvän etelän soundeja

Järvenpään Blues-Jazz Diggarit tuo chicagolaisen blueskitaristin John Primerin klubikeikalle
Järvenpään Blackpooliin 6.10. Samalle lavalle nousee pari viikkoa myöhemmin southern
rock -piirien klassikko, yhdysvaltalainen Blackfoot. Nappaa tästä mainiot lääkkeet kaaosmasennukseen!

Sinisävyjä Chicagosta

Chicagolainen blueskitaristi ja laulaja John Primer on taustoittanut muun muassa Muddy Watersia, Willie Dixonia ja Magic Slimiä. Primerin kitarointi on persoonallista ja monipuolista ja hän on vahvan esiintyjän maineessa. Primerin kansainvälinen kiertue on tuonut Chicagon bluesmiehen vanhan mantereen puolelle ja hän on ehtinyt niittää mainetta eri puolilla Eurooppaa. Torstaina 6.10. on siis luvassa takuuvarman tasokas bluesilta vaivaiseen viiden euron hintaan. Soitto alkaa kello 21.
Lue lisää

Reipasta rockia

Syksyn bluesklubitarjontaa täydentää lauantaina 22.10. Blackpoolin lavalle nouseva todellinen klassikko, yhdysvaltalaisyhtye Blackfoot. Jo 1960-luvun lopulla perustettu Lynyrd Skynyrdin hengessä rokkaava southern rock -yhtye saa lämmittelijäkseen kotimaisen The Slidemobilen, joten tuhti rock-ilta on taattu. Liput Blackpoolin kinkereihin maksavat 10 euroa ja soitto alkaa kello 21.
Lue lisää


Viikonloppu Gene Vincentin muistolle


Jokaisen itseään kunnioittavan roots-fanin kannattaa tsekata myös Puistobluesin yhteistyökumppanin Goofin' Recordsin järjestämä Rock and Roll Weekender, joka järjestetään Helsingin Virgin Oilissa 14.-15.10. Luvassa on ennen kaikkea Gene Vincent -fiilistelyä, sillä miehen kuolemasta tulee kuluneeksi 40 vuotta. Ulkomaisista nimistä mukana ovat mm. Sugar Ray Ford Swing Quartet (UK) sekä Bloodshot Bill (CAN). Viikonlopun aikana lavalle nousee myös tuhti nippu kovia kotimaisia.
Lue lisää

Puistoblues 27.9.2011