PuistoBlues

George Thorogood kruunasi onnistuneen Puistobluesin

Puistobluesin pääkonsertti tarjosi kymmenelle tuhannelle kuulijalle hyväntuulisen ja korkeatasoisen bluespäivän. Tunnelman takasi hyvien esiintyjien lisäksi lämmin ja leppoisa sää. Ennusteista huolimatta sateet kiersivät Järvenpään Vanhankylänniemen.

Pääkonsertin odotetuimmat tähdet olivat avausesiintyjä Q.Stone sekä pääesiintyjä George Thorogood. Myös yleisölle ennestään uudemmat tuttavuudet Curtis Salgado ja Robert Randolph voittivat piknikhenkisen konsertin yleisön kiistatta puolelleen.

Festivaalijohtaja Miikka Porkka oli konsertin jälkeen tyytyväinen keskiviikkona alkaneeseen tapahtumaan.

- Bluesviikko oli jälleen talkoo-organisaatiolta hienosti hoidettu urakka. Vuosi oli muutaman huippuvuoden jälkeen yleisömäärässä mitattuna lähempänä pitkän ajan keskiarvoja, mutta vähimmäistavoitteisiin päästiin hienosti. Kiitos upeasta festivaaliviikosta kuuluu paitsi talkooväelle, myös mahtavalle yleisölle.

Myös ennen pääkonserttiä keskiviikosta perjantaihin Järvenpään keskustan täyttänyt blueskatu onnistui mainiosti. Kadun lukuisissa ilmaiskonserteissa ja iltaklubeilla oli jopa odotuksia enemmän yleisöä.

Puistoblues 30.6.2013