PuistoBlues
  • Puistoblues 2013 @ Olli Mikkonen

Puistobluesin pääkonsertin palvelut uudistuvat

Uusien viranomaismääräysten myötä omia alkoholijuomia ei saa tuoda alueelle
Kesän odotetuimman bluespiknikin ravintolapalveluja parannetaan ja laajennetaan. Palvelujen päivitysten taustalla on viranomaisten määräys, jonka mukaan Vanhankylänniemen pääkonserttialueelle ei saa jatkossa tuoda omia alkoholijuomia.

Diggariystävälliset hinnat ja viihtyisämmät anniskelualueet
Sääntömuutoksen yhteydessä ravintolapalveluja parannetaan. Kolme anniskelualuetta palvelee bluesin ystäviä ensi kesänä aiempaa laajemmalla alueella ja tarjolla on monipuolisempi valikoima. Hinnoittelu on diggariystävällinen eli useimpia festivaaleja edullisempi. Myös anniskelualueiden viihtyvyyden eteen tehdään uusia panostuksia.

Artistijulkistuksia pian luvassa
Puistobluesin ohjelmisto julkaistaan lähiaikoina. Yleisön pyynnöstä artistibuukkauksissa on tänä vuonna painotettu perinteistä, puhdasoppista bluessoundia. Puistoblues soi Järvenpäässä kesäkuun viimeisellä viikolla 25. - 29.6.

Lisätietoja:
Festivaalijohtaja Miikka Porkka, miikkablues@gmail.com, 0400 816 070

37. Puistoblues-festivaali järjestetään Järvenpäässä 25.-29.6.2014. Vuonna 1978 paikallisia musiikin ystäviä palvelemaan perustettu Puistoblues on kuluneiden vuosien aikana kasvanut Euroopan johtavaksi bluesfestivaaliksi ja yhdeksi Suomen merkittävimmistä musiikkitapahtumista. Kokonaan talkoovoimin järjestettävä Puistoblues työllistää vuosittain lähes 600 hengen talkoo-organisaation. Puistoblues on noin 120 000 kävijällään Suomen neljänneksi suurin musiikkitapahtuma (Finland Festivals).

Lehdistötiedote 20.3.2014

Puistoblues 20.3.2014