PuistoBlues

Pääkonsertti-info 2014

Uudet viranomaismääräykset määrittävät piknik-korin sisältöä

Uusien viranomaismääräysten vuoksi Puistobluesin pääkonsertin järjestelyjä on jouduttu muuttamaan. Muutokset kannattaa huomioida ennen kaikkea piknik-koria pakatessa. Alkoholijuomien, päivänvarjojen, telttojen, teräaseiden (myös aterimet) ja avattujen virvoitusjuomien tuominen alueelle ei ole mahdollista. Tämä tarkoittaa käytännössä myös itse täytettyjä termospulloja. Sen sijaan saat tuoda edelleen mukanasi piknik-eväät, kertakäyttöiset aterimet ja muut välineet, joita tarvitset eväitäsi varten. Näiden lisäksi voit tuoda konserttialueelle myös avaamattomia virvoitusjuomia. Avotulenteko sekä kertakäyttö- ja tavallisten grillien tuonti alueelle kielletty. Laukut ja kassit tarkistetaan portilla ja tarkistus pyritään järjestämään mahdollisimman sujuvasti. Siitä huolimatta varauduthan pieneen jonotusaikaan. Portin läheisyydessä on narikka, johon voi jättää maksutta tavaroita, joita et voi viedä mukanasi pääkonserttialueelle. Portit tapahtumaan aukeavat klo 10.30 ja ensimmäinen artisti aloittaa klo 12.00.

Katso alueen kartta tästä.

Anniskelualueet

Pääkonsertissa on kolme anniskelualuetta, joista yksi kattaa pääosin koko takaosan nurmesta. Tämä anniskelualue on ikärajaton ja sen sisälle voi levittää viltin ja nautiskella sillä samaiselta alueelta ostetut juomat. Huomioi kuitenkin, että tälle alueelle eivät mahdu kaikki bluesvieraat. Vilttisi voit levittää myös tuttuun tapaan anniskelualueen ulkopuolelle, mutta siinä tapauksessa alkoholijuomat tulee nauttia anniskelualueiden sisällä. Anniskelualueelta et siis voi kuljettaa alkoholijuomia ulos, mutta tiskiltä ostetun avaamattoman virvoitusjuoman saat viedä anniskelualueen ulkopuolelle. Kaksi muuta anniskelualuetta ovat K-18.

Diggareiden ylläpitämissä anniskeluteltoissa juomien hinnat ovat edulliset. Esimerkiksi hanajuomat maksavat 5 euroa ja pienen viinipullon voi lunastaa itselleen 8 eurolla. Viininsä isoissa pulloissa voi valita kahdesta eri hintaluokasta, joista edullisempi on 20 euroa. Kahvi- ja teemukillinen maksaa 1 euron ja litran termospullon täyttö 6 euroa.

Pääkonsertin autoparkki

Pääkonsertin festivaalialueella Vanhankylänniemessä on valvottu ja maksullinen autoparkki festivaalivieraille. Parkin hinta on 30 euroa. Maksu peritään käteisellä saapuessasi parkkiin. Vanhankylänniemessä on opasteet festivaalivieraiden parkkipaikalle.
Invatunnuksella olevat autot saavat pysäköidä ilmaiseksi autoparkissa.

Pääkonsertin pyöräparkki

Valvottu säilytys polkupyörille, mopoille ja moottoripyörille Vanhankylänniemessä, lähellä pääkonsertin sisäänkäyntiä. Seuraa opasteita ja käänny noin 50 metriä ennen pääporttia vasemmalle Tammirantaan, vaalean puutalon pihaan. Pyöräparkin säilytyshinnat:
- polkupyörä 2 euroa
- mopo ja skootteri 5 euroa
- moottoripyörä 10 euroa

Siirry sivun alkuun

Puistoblues 18.6.2014