PuistoBlues
  • PB15 pääkonsertin esiintyjät
  • Robert Cray
  • Laurence Jones @ Adam Kennedy
  • Nick Moss Band @ Mariusz Skiba
  • The Northern Governors @ Tero Ahonen
  • Hoedown & Judge Bone @ Leif Laaksonen
  • Jukka Gustavson @ Jari Heikkilä

Puistobluesin pääkonsertissa huippulaadukas tarjonta

Lehdistötiedote, julkaisuvapaa 14.4.2015

...

Robert Cray, Nick Moss, Laurence Jones, Hoedown, Tuomari Nurmio ja Jukka Gustavson sekä "Pohjoisen kuvernöörit" Puistobluesin päälavalla kesäkuun viimeisenä lauantaina!

...

Vannoutuneimmankin bluesdiggarin toiveet täyttyvät legendaarisen Robert Crayn astuessa pääkonsertin lavalle nimikkobändinsä kanssa. Monet ovat myös vaarassa menettää sydämensä  tänä kesänä karismaattiselle kitarataituri Laurence Jonesille, joka on viime vuodet kiertänyt menestyksekkäästi ympäri Eurooppaa. 61-vuotias Cray on moninkertainen Grammy-voittaja sekä Blues Hall of Fame -artisti, mutta myös vasta reilu parikymppinen Jones on ehtinyt jo ansaita British Blues Awards -maininnan. Kolmas ulkomainen esiintyjä, Nick Moss, tulee Chicagosta. Moss on yksi modernin bluesin mielenkiintoisimpia artisteja ja tulee varmasti olemaan yksi kesän bluesien kohokohta ja unohtumaton keikkakokemus.

Perinteisemmän bluesin lisäksi pääkonsertissa pääsee jamittelemaan The Northern Governorsien tahtiin. Tämä jazz- ja soulmusiikkia yhdistelevä kokoonpano takaa hyvät bileet vanhankylänniemen nurtsilla. Vähintään yhtä paljon menojalat saa vipattamaan Hoedown & Judge Bone aka Tuomari Nurmio yhdessä Wigwam-legenda Jukka Gustavsonin kanssa. Yhtyeen roots-musiikissa yhdistellään countrya, rock´n´rollia, folkia ja bluesia. 

Hyvän fiiliksen erikoisennakot myyntiin tänään!

Tulevan kesän Puistobluesin pääkonsertti tarjoaa festarivieraan sijoitukselle huikean vastikkeen. Koko päivän bluesfestivaalin juhlapaikka Vanhankylänniemi Tuusulanjärven luonnonkauniissa rantamaisemassa on omaa luokkaansa ja esiintyjät tämän hetken arvostetuimpia bluesartisteja. Erinomaisen musiikkikattauksen lisäksi festivaalialueelta löytyy syötävää ja juotavaa joka makuun. Kesän 2015 Puistobluesissa on odotettavissa leppoisaa yhdessäoloa ja hyvää fiilistä. Tunnelmaa nostaa myös Järvenpään Blues-Jazz Diggareiden hallituksen päätös huomioida Puistobluesin diggarit laittamalla myyntiin erä huippuedullisia erikoisennakkolippuja. Tiistaina 14.4.2015 myyntiin tulevan erikoisennakkolipun voi lunastaa Tiketin ja Lippupisteen verkkopalveluista ja toimipisteistä kampanjahintaan alkaen 52,50 (Tiketti) ja 53,50 (Lippupiste). Kampanjahinnat ovat voimassa huhtikuun loppuun. Normaalihintaiset ennakkoliput tulevat myyntiin 1.5.2015, hinta alkaen 68,00 euroa (Tiketti) ja 68,50 (Lippupiste). Hinnat sisältävät lippukauppojen palvelumaksut.

Lisätietoja
Festivaalijohtaja Miikka Porkka
miikkablues@gmail.com
puh. 0400 816 070
www.puistoblues.fi

Kuvat lehdistökäyttöön

Vuonna 1978 paikallisia musiikin ystäviä palvelemaan perustettu Puistoblues on kuluneiden vuosien aikana kasvanut Euroopan johtavaksi bluesfestivaaliksi ja yhdeksi Suomen merkittävimmistä musiikkitapahtumista. Kokonaan talkoovoimin järjestettävä Puistoblues työllistää vuosittain lähes 600 hengen talkoo-organisaation. Puistoblues kerää vuosittain noin 120 000 kävijää, mikä tekee tapahtumasta kokonaiskäyntimäärällä mitattuna Suomen neljänneksi suurimman musiikkitapahtuman (Finland Festivals).

Puistoblues 14.4.2015