PuistoBlues
  • PB15 Puistoblues pääkonsertti @ Olli Mikkonen
  • PB15 Laurence Jones Band @ Olli Mikkonen
  • PB15 Nick Moss Band @ Olli Mikkonen
  • PB15 Robert Cray @ Olli Mikkonen

Puistobluesin pääkonsertti vietettiin auringonpaisteessa - Lehdistötiedote 27.6.2015

Puistobluesin piknik-henki on ja pysyy. Tänäkin vuonna blueskansa vietti leppoisan kesäpäivän kauniissa Järvenpään vanhankylänniemen maisemassa.

Tämän vuoden artistikattaus oli laaja ja pääkonsertissa kuultiin perusbluesin lisäksi niin soulia kuin jazziakin. Musiikin painopiste oli kuitenkin vankasti bluesissa kun esiintyjistä odotetuin, Robert Cray, palkitsi juurimusiikin ystävät. Yhtä lailla Nick Moss Band lunasti odotukset. Nuori, vasta 23-vuotias, Laurence Jones jopa yllätti energisyydellään. Kotimaisista The Northern Governors oli täydellinen valinta Puistobluesin pääkonsertin aloitusbändiksi.

- Koko alkukesän epävakainen sää jännitti, mutta onneksi Puistobluesin vakiokävijöitä vielä löytyy, kommentoi festivaalien johtaja Miikka Porkka.

Tänäkin vuonna satojen talkoolaisten työn ansiosta järjestelyt sujuivat loistavasti. Puistoblues halutaan säilyttää samanlaisena perinteitä kunnioittaen aina jotain lisämausteita lisäten. Puistobluesin pääkonsertissa esiintyivät The Northern Governors, Laurence Jones Band, Hoedown feat. Judge Bone ja Jukka Gustavson, Nick Moss Band sekä The Robert Cray Band.

Puistoblues 27.6.2015