PuistoBlues
  • Nikki Hill @ Aubrey Edwards

ENNAKKOLIPUT MENNEET KAUPAKSI Puistoblues uuteen nousuun

Puistobluesin ennakkomyynti on sujunut hyvin. Myytyjen lippujen kokonaismäärä ylitti edellisvuoden kokonaislipunmyynnin jo torstaina. Pääkonserttiin on luvattu hellettä, joten lauantain portilla myytävistä lipuista odotetaan perinteisesti merkittävää lisää myytyihin ennakkolippuihin.

Yksi tärkeä syy ennakkomyyntiin on luonnollisesti sää, mutta ennakkomyynti on ollut aiempia vuosia vilkkaampaa jo ennen suotuisia sääennustuksia. ”Olemme tehneet rajusti töitä esimerkiksi festivaalikävijöiden viihtyvyyden parantamiseksi ja sana hyvin hoidetuista järjestelyistä näkyy nyt ostetuissa lipuissa” arvioi festivaalijohtaja Miikka Porkka. ”Pääkonsertin esiintyjävalinnoissa olemme pyrkineet kuuntelemaan edellisvuosista saatua palautetta ja esiintyjäkaarti on nyt mielenkiintoinen sekoitus kokemusta ja nuoruutta.”

Bluesviikko on sujunut organisaation kannalta erinomaisesti. ”Blueskatu on ollut täynnä ihmisiä kolmen päivän ajan ja klubit ovat vetäneet erinomaisesti ihmisiä. Vapaaehtoiset ovat tehneet huikean työn festarin rakentamisessa ja järjestelyt ovat toimineet kautta linjan erinomaisesti” Porkka kiittää.

Festivaalijohtaja Miikka Porkka
0400-816 070
miikkablues@gmail.com

Puistoblues tiedotus:
Jaakko Latva-Pukkila
040-735 3983 / WhatsApp
jaakkolatvapukkila@gmail.com

Puistoblues 2.7.2016