PuistoBlues
  • Bluesklubi, keskiviikko @ Timo Happonen
  • Bluesklubi, torstai @ Pasi Rytkönen
  • Kakarablues kadulla @ Seppo Lindfors
  • Bluespiknik 2016 @ Timo Happonen
  • Bluespiknik 2016 @ Pasi Rytkönen
  • PB2016 Silliblues @ Timo Happonen

Kiitos blueseista! Huikea bluesviikko takana

Bluesviikko Järvenpäässä houkutteli kiitettävästi yleisöä Blueskadulle ja Vanhankylänniemeen. Noin 550 talkoolaista teki jälleen uskomattomasta totta. Euroopan suurin bluesfestivaali on samalla myös Suomen suurin talkootyöllä järjestetty festivaali. Järvenpään Blues-Jazz Diggarit ry:n puheenjohtaja Miikka Porkka kiitti kaikkia talkoolaisia avoimessa kirjeessään lauantaina. Myös Järvenpään kaupunki välitti kiitoksensa koko festivaaliorganisaatiolle.

Kiitos kuuluu myös kaikille festivaalikävijöille, yhteistyökumppaneille sekä erinomaisille artisteille. Koko kaupungin blues soi neljättäkymmenettä kertaa taas vuoden päästä.

Lue puheenjohtajan avoin kirje talkoolaisille

Lauantai kuvaajiemme kuvaamana
Perjantai kuvaajiemme kuvaamana
Torstai  kuvaajiemme kuvaamana
Keskiviikko kuvaajiemme kuvaamana

...

Pääkonsertti oli menestys

Aurinkoinen bluestunnelma helli Järvenpään Vanhankylänniemessä 5 500 festarikävijää. Liki 30 asteen helteessä vietettyä bluesjuhlaa leimasi erään festarikävijän sanoja lainaten "lämpö, onnellisuus ja rauha". Esiintyjäkaarti oli odotetusti huikean kovassa iskussa ja pääesiintyjänä esiintynyt SIMOn "intensiivinen lataus räjäytti pankin"!

Lue Helsingin Sanomien konserttiarvostelu

Pääkonsertin kävijämäärän kasvaminen noin kolmanneksella edellisvuodesta nostaa koko viikon taloudellisen tuloksen positiiviseksi. Lauantain pääkonsertti on festivaalin kannalta selkeästi merkittävin tulonlähde, joka mahdollistaa festivaalin ilmaistapahtumien järjestämisen. Kiitos jokaiselle pääkonsertin pääsylipun ostaneelle, joiden ansiosta saamme mahdollisuuden toteuttaa kansainvälisen tason musiikkitapahtumaa Järvenpäässä.

...

Kerro missä voimme onnistua paremmin

Haluamme kuulla festarikävijöiden mielipiteen festarijärjestelyistä, artisteista ja koko bluesviikosta. Missä onnistuimme, missä olisimme voineet onnistua paremmin? Laita oma palautteesi osoitteeseen info@puistoblues.fi. Kaikkien palautetta antaneiden kesken arvomme pienen Puistoblues-aiheisen tavarapalkinnon ja palkitsemme myös parhaan parannusesityksen esittäjän.

...

40. Puistoblues vuonna 2017

Vuoden 2017 Puistobluesin valmistelut ovat jo alkaneet. Kyseessä on 40. kerta kun festivaali järjestetään. Juhlavuoden festivaali tulee olemaan erityislaatuinen tapahtuma, joka tulee näkymään Järvenpäässä ja lähialueilla eri tavoin. Jos haluat mukaan talkoolaiseksi järjestämään Suomen suurinta talkoovoimin järjestettävää tapahtumaa, käy ilmoittautumassa Puistobluesin kotisivuilla. Toivotamme tervetulleeksi monenlaisella osaamisella varustetut miehet ja naiset, ota rohkeasti yhteyttä.

Puistobluesin talkoohengestä ja talkoolaisista voit lukea lisää blogista, jossa talkoolaiset itse kertovat mikä saa vuodesta toiseen palaamaan vapaaehtoistyöhön ja millaisia muistoja festivaaleilta on jäänyt.

Hyvän fiiliksen tekijät Puistobluesin blogissa

Puistoblues 11.7.2016