PuistoBlues
  • Devon Allman

Kitaravirtuoosi Devon Allman pääkonserttiin

Kovien kitaristien esiinmarssi Vanhankylänniemessä jatkuu tänäkin vuonna kun lavalle nousee yksi uuden polven hienoimmista kitaristeista.


Legendaarisen Gregg Allmanin pojan äänessä voi kuulla perimän tuomia kaikuja, mutta keski-ikään ehtinyt Devon Allman on kuitenkin lunastanut paikkansa lavoilla omin ansioin. Devon Allmanin musiikki on sekoitus perinteitä ja nykyaikaa, hiottua harkintaa ja improvisointia. Tämä bluesin, rokin ja jamittelun täydellinen suhde on tuonut miehen vuonna 1999 perustamalle Honeytribe-yhtyeelle mm. St. Louisin Jam Band of The Year -palkinnon heti bändin perustamisvuonna. Musiikillisesti laaja-alainen Allman on Honeytriben lisäksi soittanut mm. raketin lailla maineeseen nouseessa Royal Southern Brotherhoodissa, joka nosti miehen uran uudelle tasolle.

Puistobluesille Devon Allman oli selkeä ja haluttu valinta pääkonserttiin. "Olemme pyrkineet saamaan pääkonserttiin vuosittain vakiintuneiden tähtien lisäksi myös rootsgenren mielenkiintoisimpia nousevia nimiä." kertoo markkinointivastaava Jaakko Latva-Pukkila. "Devon Allman on luonnollisesti kiinnostava sukutaustansa johdosta, mutta vielä kiinnostavampi musiikkinsa takia. Royal Southern Brotherhoodissa Devon löi itsensä lopullisesti läpi maailmanluokan kitaristina.  Allman on kuitenkin tämän lisäksi erinomainen laulaja ja biisintekijä."

Allman saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen oman bändinsä kanssa. Royal Southern Brotherhoodin kanssa Allman keikkaili Tampereella vuonna 2012.

Lue koko juttu tuoreimmasta Puistobluesblogista.


Kesän Puistobluesin edulliset ennakkoliput tulevat myyntiin 1.2.2017. Lisää artistijulkistuksia kesän pääkonserttiin on luvassa jo ensi viikolla.


Puistoblues 31.1.2017