PuistoBlues

North Mississippi Allstars pääkonserttiin

North Mississippi Allstars on Dickinsonin veljesten projekti, joka kumartaa syvään Delta bluesin parhaille perinteille.

Juurimusiikin ystäville on Vanhankylänniemessä tarjolla monipuolinen kattaus genren eri osa-alueita. North Mississippi Allstars on jenkkien blues-skenessä suhteellisen uusi tulokas, mutta on jo kolmesti nimetty ehdolle Grammyissä parhaan modernin bluesalbumin kategoriassa (Best Contemporary Blues Album). Bändi on musiikillisesti yksi genren mielenkiintoisimpia, joka kuullostaa samaan aikaan perinteiseltä ja täysin uniikilta.

"Artistien osalta North Mississippi Allstars täydentää hienosti kokonaisuutta. Bändi on lähtökohtaisesti puhdasta Delta Bluesia, mutta vie musiikkityylin täysin uusiin ulottuvuuksiin" markkinointivastaava Jaakko Latva-Pukkila kuvailee. "Pääkonsertin palapeliin saatiin tärkeä pala, kun saimme uuden ja mielenkiintoisen artistin, joka kuitenkin tyydyttää varmasti tiukimpienkin bluesdiggareiden toiveet. Vielä yksi esiintyjä ja pääkonsertin kattaus on valmis." Latva-Pukkila kuvailee.

North Mississippi Allstars NMA on viimeeksi vieraillut Suomessa Rauma Blues -festivaalilla vuonna 2012. World Boogie Is Coming, kuten bändin tuoreimman levyn nimi julistaa.

Lue bändistä lisää tuoreesta bluesblogista:
https://www.puistobluesblog.blogspot.com/2017/02/world-boogie-is-coming.html

Tämän lisäksi 1.7.2017 Vanhankylänniemessä järjestettävän pääkonsertin lavalle nousevat Devon Allman Band, SF Blues, Micke Björklöf Blue Strip ja erityiskokoonpanossa esiintyvä Agents.

www.facebook.com/puistoblues
https://www.puistobluesblog.blogspot.fi
www.instagram.com/puistoblues
www.twitter.com/puistoblues

Puistoblues 25.2.2017