PuistoBlues

ARTISTIMUUTOS Devon Allman peruuntuu

Kitaristi peruu kaikki kesän keikkansa perheessä tapahtuneiden kuolemantapausten johdosta.


Tänä kesänä 40-vuotista taivaltaan juhlivan Puistobluesin pääkonserttiin tulee muutos, kun Devon Allman on peruuttanut koko Euroopan-kiertueensa. Allman on menettänyt hiljattain sekä isänsä että äitinsä ja ilmoittaa pitävänsä esiintymistaukoa toipuakseen häntä kohdanneesta surusta.

Puistoblues järjestetään tuttuun tapaan juhannuksen jälkeisellä viikolla. Keskiviikkona 28. kesäkuuta alkava festivaali huipentuu 1. heinäkuuta Vanhankylänniemessä pidettävään pääkonserttiin, jonka ehdottomana päätähtenä nähdään Bruce Springsteenin luottomiehenä ja The Sopranos ja Lilyhammer -TV-sarjoista tutuksi tullut Little Steven. Tämä huikea kitarataituri nousee Puistobluesin lavalle The Disciples of Soul -yhtyeensä kanssa.

Pääkonsertin muut artistit ovat SF Blues, Micke Björklöf & The Blue Strip, Herra Heinämäen lato-orkesteri (KakaraBlues), North Mississippi Allstars sekä erikoiskokoonpanolla vahvistettu Agents. Festivaalin liput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Pääkonserttiin on alle 13-vuotiaille ilmainen pääsy maksavan aikuisen mukana.

Festivaali koostuu blueskadusta (ilmaistapahtuma), musiikkiklubeista ja pääkonsertista. Lisäksi festivaalin aikaan Järvenpäässä on perinteisesti paljon erilaista ohjelmaa sekä lapsille että aikuisille.

Festivaaliohjelma

Pääsyliput

Puistoblues 12.6.2017