PuistoBlues
  • Little Steven @ Pasi Rytkönen
  • North Mississippi Allstars @ Pasi Rytkönen
  • SF Blues, Heikki Silvennoinen @ Rasmus Forssell
  • SF Blues @ Rasmus Forssell
  • Bluesfiilistä @ Seppo Lindfors
  • Micke Björklöf & The Blue Strip @ Seppo Lindfors
  • Agents feat Esa Kuloniemi @ Seppo Lindfors
  • Little Steven @ Seppo Lindfors
  • SF Blues, Eero Raittinen @ Rasmus Forssell

Lehdistökatsaus 2017

Puistobluesin musiikillinen kattaus miellytti myös mediaa, North Mississippi Allstars päivän kehutuin.

Puistoblues pantiin merkille useissa lehdissä ja verkkomedioissa. Silmiinpistävää arvioissa on tyytyväisyys pääkonsertin musiikilliseen tasoon ja toimiviin järjestelyihin.

“Puistobluesin organisaatio toimii varmasti kuin kone” 
Blues-Finland.com

“Sirkustemppuiluako? Ehkä, mutta myös umpimusikaalista ilmaisun juhlaa.” 
Helsingin Sanomat

“Maan vanhimman ja suurimman bluesfestivaalin 40-vuotisjuhlan kunniaksi lauantainen konsertti Järvenpään Vanhankylänniemessä oli tasalaatuisen vahva kokonaisuus, jossa ei heikkoa lenkkiä ollut.”
Demokraatti

“Täytyy myös muistaa, että keikkapäiväkin oli varmasti yksi kesän kiireisimmistä...Uskon kuitenkin itse valinneeni oikean tapahtuman.”
Kulttuurishokki

“Välillä vähemmän todella oli enemmän.” 
Rumba

“Suosittelen Puistobluessia lämpimästi kaikille, jotka haluavat sivistää itseään kokeakseen jotakin uutta ja mielenkiintoista.”  
Kaaoszine

Oletko julkaissut jutun Puistobluesiin liittyen tai sinulla on julkinen kuvagalleria? Laita linkki juttuun tai galleriaan tulemaan minulle jaakkolatvapukkila(at)gmail.com niin lisäämme sen tähän uutiseen.

HELSINGIN SANOMAT

Helsingin sanomien Arto Pajukallio otsikoi juttunsa: "Little Steven ja 14-henkinen The Disciples of Soul -orkesteri huipensivat Puistobluesin – ja ”roskislavalta” löytyi kotimainen helmi". Pajukalliota miellytti pääkonsertissa etenkin Little Steven ja North Mississippi Allstars, mutta myös "roskislavan" Black River Bluesman & Bad Mood Hudson sai Pajukalliolta kiitosta.

BLUES-FINLAND

Genrensä ykköslehti Suomessa, Blues-Finland oli myös tyytyväinen juhlavuoden antiin. Antti Suvannon täytyi pääesiintyjää "-ehkä rahtusen vastentahtoisesti - pitää onnistuneena vetona." Esiintyjäkattaus sai myös kiitosta "Esiintyjävalinnoissa oli samaten miellyttävää variointia rytmimusiikin eri osa-alueilta."
Lue Antti Suvannon juttu Blues-Finlandista
Marko Ahon syväluotaavassa jutussa "Iso bändi, pitkät soolot ja lyhyet mekot" fokus on Little Stevenissä, jossa ainoaksi valittamisen aiheeksi löytyy vain huono sää.

DEMOKRAATTI

Demokraatin Rolf Bamberg löysi pääkonsertista "monta maittavaa pientä annosta". “Dickinsonin pojat Luther ja Cody näyttivät, kuinka kahdella miehellä voidaan täyttää niin iso musiikillinen tila, että bändille ilkeää antaa nimeksi North Mississippi Allstars. “

AAMUPOSTI

Aamupostin jutussa on tiiviisti käsitelty yleisömäärää, mutta ylistetty järjestelyjä ja pääesiintyjää.
Lue Kari Martialan juttu Aamupostista

KAAOSZINE

Kaaoszinen Markus Raatikaista riemastutti festareilla etenkin Dickinsonin veljekset: “North Mississippi Allstars on suoraan sanottuna helvetin hyvä bändi! “. Rock-mieheksi itsensä määrittelevä Raatikainen löysi bluesfestareilta uusia musiikkielämyksiä: "..tauko Isokynän kitarasoolossa oli kauneutta, Mississippin rumpalin laulu karheaa loistoa ja Little Stevenin saksofonistin soolo oli upeaa kuunneltavaa.”

Rumban Juha Merimaa hurmaantui North Mississippi Allstarsin groovesta, mutta Disciples of Soul jätti miehen kylmäksi. “Välillä vähemmän todella oli enemmän.” 

KULTTUURISHOKKI

Kulttuurishokki-blogin Jesse Raatikaisen juttu on otsikoitu "Puistoblues is my business". Ensimmäistä kertaa Vanhankylänniemessä vieraillut Raatikainen nosti yhdeksi festarin vahvuudeksi ruokatarjonnan: "Vaikka kyseessä oli monipuolinen "festarimättö", kojut tarjosivat astetta parempaa." Little Stevenin keikka oli Raatikaisen mielestä "suuri menestys". Artikkeliin sisältyy myös erinomainen kuvasarja festivaaleilta.

KUVAGALLERIOITA NETISSÄ:Puistoblues 6.7.2017