PuistoBlues

Tenavat mukaan Bluesiin! Kakarabluesissa jytää ja kitara soi


27.6-29.6.2018 Blueskadulla lastenkatulavalla esiintyy joka päivä lasten orkestereita, piirretään ja tehdään kasvomaalauksia. Blueskatu on kaikille maksuton.

Keskiviikkona 27.6.2018 HÖPINÄTÖTTERÖ klo 10.30 ja 16.30.
Höpinätötterö on lastenmusiikkiduo, jonka vinkeän vinksahtanut show tarjoilee hupia ja huumoria koko perheelle. Lauluissa seikkailevat muun muassa vauhdikkaat ralliautot, herkulliset voileivät sekä Nestori-mato. Orkesterissa laulavat ja soittavat Janne Laurila (kitara & laulu) ja Joonas Keskinen (kontrabasso & laulu), jotka loihtivat ilmoille kaikenlaista höpinää!

Torstaina 28.6.2018 KIKATTAVA KAKKIAINEN klo. 10.30 ja 16.30
Kikattava Kakkiainen viihdyttää lapsia myös Kikattavan Kakkiaisen discossa, jossa DJ Kakkiainen soittaa musiikkiansa ja MC Citykani tanssittaa, leikittää, liikuttaa sekä levittää naurua ja iloista mieltä kaikille lapsille ja lapsenmielisille.

Perjantain lasten orkesteri julkaistaan pian!

30.6. Pääkonsertissa Järvenpään Vanhankylänniemessä puuhapajassa rakennetaan kitaroita, temppuillaan temppuradalla, pompitaan pomppulinnassa ja tietysti viihdytään piknikillä bluestahdeissa. Puuhapajassa innostavat ohjaajat opastavat lapsia ja aikuisia. Kaikki alle 13-vuotiaat pääsevät lipun lunastaneen vanhemman kanssa sisään maksutta.

Tervetuloa!

Liput myynnissä: lippu.fi

Puistoblues 8.5.2018