PuistoBlues

Honey B & T-Bonesin yhdeksän keikan mittainen, pääasiassa konserttisaleihin keskittyvä syysturnee pysähtyy myös Järvenpää-talolle. Honey B & T-Bones 24.10.2018 Järvenpää-talolla

35 vuotta yhtäjaksoisesti toiminut Honey B & T-Bones kuuluu suomalaisen rytmimusiikin klassisiin kokoonpanoihin. Yhtye on levyttänyt 15 täysmittaista albumia ja esiintynyt kaikkialla Euroopassa sekä myös osissa Pohjois-Amerikkaa. Vuosikymmenten saatossa ryhmä on kypsynyt kaleidoskooppiseen nykybluestyyliinsä, jossa improvisaatiolla on oma merkittävä roolinsa. 

”Viemme kuulijat matkalle”, lupaavat yhtyeen perustajajäsenet Aija Puurtinen ja Esa Kuloniemi, joiden 17-vuotias Mooses-poika kuuluu tätä nykyä myös kokoonpanoon rumpalin ominaisuudessa. 

Honey B & T-Bonesin viimeisin studioalbumi Time Was äänitettiin puoliksi Yhdysvaltain Memphisissä tarunhohtoisessa Sun Recording -studiossa ja levyn tuottajana toimi Pepe de Luxe -yhtyeestä tunnettu James Spectrum. 

Mainittakoon että yhtyeen riveissä vaikuttava basisti-laulaja Pekka Rajamäki on järvenpääläislähtöinen arvostettu muusikko ja laulaja, joka – paitsi että soittaa kuluvalla syyskaudella Putous-tv-sarjan bändissä – on vastikään julkaissut kaksi hyvin radiosoittoa saanutta soolosingleä taiteilijanimellä Rajamäki.
 
Honey B & T-Bones esiintyy nykyisin kvartettimuotoisena kokoonpanolla
Aija ”Honey B” Puurtinen: laulu
Esa Kuloniemi: kitarat, laulu
Mooses Kuloniemi: rummut, laulu
Pekka Rajamäki: basso, laulu
Jari Holmberg: miksaus

Lisätietoja:
Esa Kuloniemi
esa.kuloniemi@gmail.com
040-771 46 27
 

Lippuja:

Puistoblues 24.11.2018