PuistoBlues

Puistobluesiin 3.7.2021 Husband ja 22-Pistepirkko on kiinnitetty

Iloksemme voimme ilmoittaa, että Husband ja 22-Pistepirkko on kiinnitetty myös vuoden 2021 Puistobluesiin vaikka viime kesän konsertit jouduttiinkin perumaan.
 
Husband: Jos diggailet bluesista, rockista, funkista, jazzista tai progesta, Husbandista et voi olla pitämättä. Luvassa kriitikoiden ylistämää sielukasta ilmaisua, raivokasta svengiä ja musiikillista ilotulitusta. Tässä on yhtye, joka kelpasi muuan Jeff Beckillekin yhteiskeikkakokoonpanoksi Pori Jazzeille. Solistivieraina mahtavat Jonna Geagea ja Veeti Kallio sekä mukana kitaran varressa ilmiömäinen Marzi Nyman.

Kokoonpano: Varre Vartiainen (kitara), Marzi Nyman (kitara & ääntely), Anssi Nykänen (rummut), Harri Rantanen (basso), Lenni-Kalle Taipale (koskettimet), Jukka Eskola (trumpetti), William Suvanne (saksofoni), Veeti Kallio (laulu) & Jonna Geagea (laulu).

22-Pistepirkko: Todellinen suomalainen kulttibändi, joka on säväyttänyt psykedeelisellä otteellaan jo vuodesta 1980 lähtien! Yhtye piti pidemmän tauon vuodesta 2015 eteenpäin, mutta palasi keikkalavoille toissa vuonna. Eläväisenä ja jännittävän arvaamattomanakin tunnettu spontaani livebändi tarjoaa takuuvarmoja diggailuelämyksiä.

Kokoonpano: P-K Keränen (laulu, kitara, koskettimet ja ohjelmointi), Espe Haverinen (rummut ja laulu) & Asko Keränen (basso, koskettimet, ohjelmointi ja laulu).

Liput ensi kesän Puistobluesiin 👇������������


Puistoblues 15.12.2020