PuistoBlues

Krapin Paja in the mood la 31.7. klo 17.00

Puistoblues ja Krapin Paja järjestävät yhteistyössä bluesin janoiselle kansalle Krapin Paja In The Mood -puistokonsertin lauantaina 31.7. Luvassa täyslaidallinen bluesia kesän rennoimmasta meiningistä nautiskellen Krapin idyllisessä pihassa. Koko bluesillan ohjelman juontaa Micke Björklöf.

Ohjelma:


klo 17.15 Micke & Lefty feat. CHEF¨

Micke Björklöf ja Lefty Leppänen muodostavat Chef Kivimäen kanssa yhden Euroopan kiinnostavimmista tämän päivän blues- ja juurimusiikkiyhtyeistä.

Bändin ehdottomia tavaramerkkejä ovat vahva lauluosaaminen ja stemmalaulaminen, jossa kaikki kolme laulavat sekä yhdessä että erikseen. Yhtyettä on tituleerattu Suomen viihdyttävimmäksi blues&roots bändiksi jossa yhdistyy korkea musiikillinen ammattitaito sekä viihdyttäjän rooli. Kokoonpano on julkaissut kolme täyspitkää albumi.  Joista viimeisin 2020 julkaistu ”Let The Fire Lead” oli kansainvälinen arvostelumenestys. 

20-vuotista toimintaansa juhlistava trio on vuosien saatossa esiintynyt lähes kaikilla alan festivaaleilla Suomessa sekä lukuisilla myös ulkomailla.  Trio on edustanut Suomea maailman suurimmassa bluestapahtumassa International Blues ChallengessaYhdysvaltain Memphisissä sekä European Blues Challenge tapahtumassa, Berliinissä.

Micke Björklöf: laulu, perkussiot, kitara, huuliharppu

Lefty Leppänen: laulu, slide- ja akustinen kitara, huuliharppu
Chef: basso, lauluklo 18.45 Mount Mary

Vuonna 2019 perustettu kotimainen hard/classic rock -yhtye Mount Mary jytää ja jyrisee! ”Solisti kuin vuori, bändi kuin peruskallio – Maria Hännisen Mount Mary on upeasti hioutunut timantti. ” Soundin levyarvio 3/2021

Kokoonpano: Maria Hänninen, Jukka Jylli, Petri Majuri ja Otto Haapanenklo 20.30 Steve ’n’ Seagulls

Bluegrassia, kansanmusiikkia, metallia ja rockia sujuvasti yhdistelevä viisikko huipentaa In The Mood -illan. Tarkoin valitut ja omintakeisesti versioidut lainakappaleet sekoittuvat omaan tuotantoon. Koko komeus tarjoillaan riehakkaanpuoleisen lavaesiintymisen ja rennon tunnelman kera.


Lippuja myydään kahteen eri sisääntuloaikaan:

klo 16.00-16.45

klo 16.45-17.45


Liput ja lisätiedot

https://krapinpaja.fi/project/in-the-mood/


Jokaiselle konserttivieraalle on oma istumapaikka ja alueella vieraita palvelee Krapin ravintolapalvelut. Huomioithan, että voit tilata virvokkeita ja tarjoiluita ennakkoon jo lipunoston yhteydessä. Ennakkoon tilatut virvokkeet odottavat valmiina paikalla saapuessanne konserttiin.

Be in the Mood

#puistoblues #krapinpaja #inthemood #blues

Puistoblues 24.6.2021