PuistoBlues

Puistoblues Bikkujoulut

Puistoblues Bikkujoulut Shedissä 4.12.2021 klo 18


Menosta vastaavat Knucklebone Oscar ja Creek Road Eleven Järvenpään uudessa kulttuurikuppilassa Shedissä Venny Soldanin raitti 4, Järvenpää

Liput 10 euroa
Lippuja ovelta ja ennakkoon Shedistä.

 

Aikataulu:

Knucklebone Oscar 19.30
Creek Road Eleven 22.00

 

Blues-joulu alkakoon, tervetuloa


KNUCKLEBONE OSCAR


Knucklebone Oscar on Suomen lahja rokkenroll -hulluudelle. Kitararatykittäjän tavaramerkkejä on energiset keikat ja ultraviihdyttävä lavashow. 25 -vuotisen uran aikana Oscar on edustanut Suomea bluesin MM -kisoissa Memphisissä, rundannut Kiinassa, tarjoillut UMK:ssa kuuman burleskishown, esittänyt raakaa gospelia ja tähdittänyt täyspitkää ‘Knucklebonehead’ -teatterielokuvaa. 

Knucklebone Oscar on omimmillaan oman bändinsä kanssa, laulajana ja armoitettuna kitaranriivaajana. Livenä repertuaarissa on voimakasta rytmibluesia, rokkenrollia ja riemastuttavaa lava-actionia monihenkisen bändin kanssa.

Järvenpäässä Oscar esiintyy viisihenkisenä bändinä. 

https://www.facebook.com/knuckleboneoscar/

Kuva: Pasi Rytkönen


CREEK ROAD ELEVEN

 

Kantrirock-southern rock-orkesterin Creek Road Eleven Toni Ruuskan johdolla luo varmasti lauantai-illan parhaat soundit. 

Musiikilliset vaikutteet tulevat pohjoisesta sijainnista huolimatta enemmänkin Yhdysvaltojen rämeiltä, loputtomilta valtateiltä ja puuvillapelloilta, '60- ja '70- luvun brittirockia unohtamatta. Pääosassa on omat biisit, mutta keikoilla kuullaan myös hyvin mukaan istuvia covereita.

Creek Road Eleven: Toni Ruuska: vocals, guitar, Jyrki Levä: guitar, vocals, Pete Christiansson: bass, Jani Miinala: drums, Petri Frestadius: keyboards, vocals

https://www.facebook.com/creekroadeleven/

Puistoblues 1.11.2021